MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Movie Critic: Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της 10ης και τελευταίας ταινίας του Tarantino.

Monopoli Team

Ο Quentin Tarantino, ο σκηνοθέτης πίσω από μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες των τελευταίων δεκαετιών, το Pulp Fiction και Once Upon a Time μεταξύ άλλων, ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με τις πηγές του Hollywood Reporter, ο τίτλος του σεναρίου που έχει γράψει ο Ταραντίνο είναι “Ο Κριτικός Κινηματογράφους” (The Movie Critic), ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτόν τον χειμώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η ιστορία θα είναι τοποθετημένη στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Λος Άντζελες, με επίκεντρο μία γυναίκα πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια ήταν στ’ αλήθεια η μητέρα του Leonardo da Vinci; Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο12.09.2018

Αυτό έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η ιστορία θα αφορά ίσως την πιο διάσημη κριτικό κινηματογράφου στην ιστορία, την Pauline Kael, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2001. Ήταν συγγραφέας και είχε μείνει στην ιστορία για τις έντονες διαμάχες της με σκηνοθέτες.  Στα τέλη του ’70,  είχε αναλάβει μία θέση συμβούλου στην Paramount, μετά από παρότρυνση του ηθοποιού Warren Beatty. Αυτή η περίοδος φαίνεται να συμπίπτει με εκείνη που πραγματεύεται το σενάριο. Εξάλλου, ο Tarantino έχει εκφράσει ανοιχτά τον τεράστιο σεβασμό του στην Kael, κάνοντας τις πιθανότητες να αφορά εκείνη η νέα ταινία του, πολύ μεγαλύτερες.

Εδώ και δύο δεκαετίες, ο Tarantino έχει προσελκύσει μερικούς από τους πιο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ για τις ταινίες του, έχοντας συνεργαστεί με τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt, τον Christoph Waltz και φυσικά τον Samuel L. Jackson. Στην τελευταία του ταινία σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Ο σκηνοθέτης έχει αναφέρει πολλές φορές ότι στην καριέρα του θέλει να σκηνοθετήσει 10 ταινίες ακριβώς ή να αποσυρθεί όταν γίνει 60. Προς το παρόν έχει κάνει 9 ταινίες (αν μετρήσεις τις δυο Kill Bill ταινίες ως 1) και γίνεται 60 τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Φεστιβαλική λάμψη από ένα «Τυχερό αστέρι»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b