MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Movie Critic: Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της 10ης και τελευταίας ταινίας του Tarantino.

Monopoli Team

Ο Quentin Tarantino, ο σκηνοθέτης πίσω από μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες των τελευταίων δεκαετιών, το Pulp Fiction και Once Upon a Time μεταξύ άλλων, ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με τις πηγές του Hollywood Reporter, ο τίτλος του σεναρίου που έχει γράψει ο Ταραντίνο είναι “Ο Κριτικός Κινηματογράφους” (The Movie Critic), ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτόν τον χειμώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η ιστορία θα είναι τοποθετημένη στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Λος Άντζελες, με επίκεντρο μία γυναίκα πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια ήταν στ’ αλήθεια η μητέρα του Leonardo da Vinci; Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο12.09.2018

Αυτό έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η ιστορία θα αφορά ίσως την πιο διάσημη κριτικό κινηματογράφου στην ιστορία, την Pauline Kael, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2001. Ήταν συγγραφέας και είχε μείνει στην ιστορία για τις έντονες διαμάχες της με σκηνοθέτες.  Στα τέλη του ’70,  είχε αναλάβει μία θέση συμβούλου στην Paramount, μετά από παρότρυνση του ηθοποιού Warren Beatty. Αυτή η περίοδος φαίνεται να συμπίπτει με εκείνη που πραγματεύεται το σενάριο. Εξάλλου, ο Tarantino έχει εκφράσει ανοιχτά τον τεράστιο σεβασμό του στην Kael, κάνοντας τις πιθανότητες να αφορά εκείνη η νέα ταινία του, πολύ μεγαλύτερες.

Εδώ και δύο δεκαετίες, ο Tarantino έχει προσελκύσει μερικούς από τους πιο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ για τις ταινίες του, έχοντας συνεργαστεί με τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt, τον Christoph Waltz και φυσικά τον Samuel L. Jackson. Στην τελευταία του ταινία σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Ο σκηνοθέτης έχει αναφέρει πολλές φορές ότι στην καριέρα του θέλει να σκηνοθετήσει 10 ταινίες ακριβώς ή να αποσυρθεί όταν γίνει 60. Προς το παρόν έχει κάνει 9 ταινίες (αν μετρήσεις τις δυο Kill Bill ταινίες ως 1) και γίνεται 60 τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Φεστιβαλική λάμψη από ένα «Τυχερό αστέρι»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Ο σκηνοθέτης Νίκος Κορνήλιος αφηγείται τη μάχη των σωμάτων με το βάρος του παρελθόντος
Cine News
Νέα σεζόν Beef, κλασικές ταινίες, πολυσυζητημένες σειρές – Τι βλέπουμε στην TV μετά το Πάσχα;
Cine News
Οκτώ σειρές για το απόλυτο binge, αυτό το πασχαλινό τριήμερο
Cine News
Η νέα σεζόν του Euphoria είναι εδώ – και όσα φέρνει αυτό το πασχαλινό τηλεοπτικό ΣΚ
Cine News
The Testaments: Διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney + η νέα, πρωτότυπη δραματική σειρά
Cine News
The Drama: Μια εξομολόγηση, ένα twist κι ένα ερώτημα χωρίς εύκολη απάντηση
Cine News
«Γιατί Είναι Μαύρα τα Βουνά»: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή COSMOTE TV
Cine News
Αυτή την εβδομάδα στην TV: Τα φαβορί των Emmys και κατανυκτικές ταινίες
Art & Culture
Sequels, remakes, spin-offs παντου: Μήπως το έχουμε παρακάνει;
Cine News
Weekend TV Picks: 2 σειρές και 7 ταινίες που θα δούμε το ΣΚ
Cine News
Το Disney+ ανανεώνει τη σειρά «Paradise» για 3o κύκλο επεισοδίων