MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Ο Τελευταίος Σαμουράι" του Edward Zwick
"Ο Τελευταίος Σαμουράι" του Edward Zwick
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία στην τηλεόραση ή και τις online πλατφόρμες. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε!

Τηλεόραση

“Ο Απίθανος Hulk” του Louis Leterrier: Star στις 00:45, Σάββατο 25/02

O Bruce Banner, καθηγητής γενετικής, όποτε χάνει τον έλεγχο, μετατρέπεται κυριολεκτικά σε ένα τεράστιο, πράσινο τέρας, το οποίο δύσκολα συγκρατεί. Θα προσπαθήσει να βρει τη θεραπεία ενόσω τον κυνηγούν μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης για να του κλέψουν αυτήν την παράξενη ιδιότητα. Πρόκειται για την πρώτη ταινία με τον συγκεκριμένο ήρωα της Marvel, τον οποίο ενσάρκωσε ο Edward Norton πριν αναλάβει επ’ αόριστον ο Mark Ruffalo.

“Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού” του Woody Allen: Cosmote Cinema 2 στις 16:15, Σάββατο 25/02

Ο Briggs, ένας ντετέκτιβ ασφαλιστικής εταιρείας, μισεί την συνάδελφό του, Betty. Ένα βράδυ, οι δυο τους θα βρεθούν στα χέρια ενός παράξενου μάγου που θα καταφέρει να τους υπνωτίσει και να τους βάζει να κλέβουν κοσμήματα. Ο Woody Allen γράφει, σκηνοθετεί και παίζει -όπως συνηθίζει- σε μια ανάλαφρη κωμωδία διαφορετική από άλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνές Φεστιβάλ Film O’ Clock: Ταυτόχρονες προβολές και online εκδηλώσεις φέρνουν τους ανθρώπους επτά χωρών πιο κοντά12.09.2018

“Ο Τελευταίος Σαμουράι” του Edward Zwick: Star στις 23:15, Κυριακή 26/02

Ο Nathan Algren, ένας πρώην Αμερικανός αξιωματικός, αναλαμβάνει να εκσυγχρονίσει τον στρατό της Ιαπωνίας, αφήνοντας στο παρελθόν τους πολεμιστές σαμουράι. Ωστόσο, όταν ο ίδιος έρθει σε επαφή με την κουλτούρα των σαμουράι, θα βρεθεί σε μια ρήξη με την αποστολή του. Ο Tom Cruise βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν από τους πιο γνωστούς της καριέρας του. Η ταινία συνολικά συγκέντρωσε αξιόλογες κριτικές και έλαβε 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ!

“Τα Πουλιά” του Alfred Hitchcock: Alpha στις 1:30, Κυριακή 26/02

Η Melanie Daniels, μια εύπορη γυναίκα, ταξιδεύει μέχρι το Bodega Bay για να συναντήσει έναν δικηγόρο που γνώρισε πρόσφατα, τον Mitch Brenner. Κατά την επίσκεψή της εκεί, συμβαίνει κάτι ανεξήγητο και συνάμα τρομακτικό: τα πουλιά μαζεύονται σε σμήνη και επιτίθενται στους ανθρώπους, ορισμένες φορές σκοτώνοντάς τους κιόλας. Ο Alfred Hitchcock δημιούργησε εδώ ένα αγωνιώδες φιλμ για ένα είδος ζώου που είναι τόσο οικείο γύρω μας, που δεν θα σκεφτόμασταν εύκολα πόσο επικίνδυνο και τρομακτικό μπορεί να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Pope’s Exorcist: Ανατριχιαστικά τα πλάνα στο trailer του επερχόμενου θρίλερ με τον Ράσελ Κρόου12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Unlocked” του Kim Tae-joon: Netflix

Μια γυναίκα βρίσκεται σε πλήρη αναστάτωση όταν ένας άκρως επικίνδυνος άντρας έχει χακάρει το κινητό της με αποτέλεσμα να ξέρει την κάθε κίνησή της. Ο Kim Tae-joon, από τη Νότια Κορέα, μάς δίνει μια φρέσκια πρόταση για ένα θέμα της σύγχρονης εποχής, βουτηγμένης στην τεχνολογία και θυμίζει μια ιστορία που θα μπορούσαμε να δούμε και σε επεισόδιο του Black Mirror. Η ταινία έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας!

“Δέκα ύποπτοι για φόνο” του Gilles Paquet-Brenner: Ertflix έως 28/02

Ο ντετέκτιβ Charles Hayward αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας ενός πλούσιου κροίσου, ο οποίος δηλητηριάστηκε στο σπίτι του. Μέσα στους βασικούς υπόπτους είναι και η πρώην σύντροφος του ντετέκτιβ, γεγονός που τον σοκάρει. Παρ’ όλα αυτά, οφείλει να διατηρήσει την ακεραιότητά του και να λύσει αυτό το μυστήριο. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα καλύτερα μυθιστορήματα της Agatha Christie. Παίζουν μεταξύ άλλων ο Max Irons, η Stefanie Martini και η Glenn Close.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b