MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision: Ασφαλιστικά μέτρα σε ΕΡΤ – Κίνδυνος να αποκλειστεί η Ελλάδα

Η Ελλάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2023 ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μελίσσα Μαντζούκη κατά της ΕΡΤ και εφόσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Eurovision 2023 | @eurovision
Monopoli Team

Σε θρίλερ εξελίσσεται η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με τη χώρα μας να κινδυνεύει να αποκλειστεί, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, εάν μέχρι τις 8 Μαρτίου δεν έχει λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση της Μελίσσας Μαντζούκη να κινηθεί νομικά κατά της ΕΡΤ, ζητώντας την ακύρωση της διαδικασίας επιλογής του ελληνικού τραγουδιού και κατηγορώντας τη δημόσια τηλεόραση ότι δεν τήρησε τους κανόνες που η ίδια θέσπισε για την εν λόγω διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου χαρακτηρίστηκε «ακατάλληλη, με σεξουαλικό περιεχόμενο και απρεπή γλώσσα»12.09.2018

Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας κατατέθηκε από τη Μελίσσα Μαντζούκη διά του δικηγόρου της αγωγή και σήμερα Πέμπτη (23/2) κατατέθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα στην ΕΡΤ.

Μέσω της αγωγή της η τραγουδίστρια ζητάει πρώτον να αναγνωρισθεί ότι έχει κερδίσει στην αγωνιστική διαδικασία και ότι ουσιαστικά η ΕΡΤ έκανε λάθος και δεύτερον επικουρικά και εφόσον έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την ανάδειξή της ως νικήτριας, να της καταβληθεί το ποσό των 10.000 Ευρώ για τη ζημιά που υπέστη, αλλά και 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη σε περίπτωση που η ΕΡΤ δεν αναγνωρίσει το λάθος της.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, φωτισμοί και δυνατά μηνύματα αλληλεγγύης για τη μαύρη επέτειο του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b