MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο trailer για τη “Μικρή Γοργόνα” με τη Halle Bailey: Πρώτη ματιά στην Ούρσουλα και τον Πρίγκιπα Έρικ

Η Disney αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer για το live-action remake του “The Little Mermaid” (“Η Μικρή Γοργόνα”) και μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος του κόσμου της Άριελ.

Monopoli Team

Η Disney αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer για το live-action remake του “The Little Mermaid” (“Η Μικρή Γοργόνα”), προσκαλώντας το κοινό να γίνει μέρος του κόσμου της Άριελ.

Το επερχόμενο μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Rob Marshall, πρόκειται να “ζωντανέψει” την κλασική ταινία της Disney με την Halle Bailey να αναλαμβάνει τον ρόλο της Άριελ.

Όπως και στην αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, έτσι και στην νέα αυτή μεταφορά η Άριελ ερωτεύεται έναν πρίγκιπα, που είναι άνθρωπος και ζει πάνω από το νερό, εκκινώντας έτσι το σχέδιο της διαβολικής Ούρσουλας.

Η Melissa McCarthy θα ενσαρκώσει την Ούρσουλα, στην νέα "Μικρή Γοργόνα"

Η Melissa McCarthy θα ενσαρκώσει την Ούρσουλα, στην νέα “Μικρή Γοργόνα”

Μαζί με την Halle Bailey, πρωταγωνιστούν ο Jonah Hauer-King ως ο πρίγκιπας Έρικ, η Melissa McCarthy ως Ούρσουλα, ο Javier Bardem ως ο Βασιλιάς Τρίτων, ο Jacob Tremblay θα δώσει τη φωνή του στον “Φούσκα” και ο Daveed Diggs θα δώσει τη φωνή του στον Σεμπάστιαν.

Προς το παρόν, έχουμε δει μόνο την Άριελ, ενώ το δεύτερο trailer μάς έδωσε μία πρώτη ματιά στην Ούρσουλα και τον πρίγκιπα Έρικ.

Στο νέο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τον νέο πρίγκιπα Έρικ

Στο νέο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τον νέο πρίγκιπα Έρικ

Η Disney ανακοίνωσε για πρώτη φορά την Bailey ως Άριελ τον Ιούλιο του 2019, με το πρώτο teaser να δίνεται στη δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο του 2022, προκαλώντας αντιδράσεις από μία συντηρητική μερίδα του κοινού που δυσανασχετεί με μια μαύρη Άριελ.

Το soundtrack αποτελεί συνεργασία με τον θρύλο πλέον του Broadway, Lin-Manuel Miranda και τον Alan Menken, που έγραψε τη μουσική για την πρώτη “Μικρή Γοργόνα”. Εκτός από τα νέα τραγούδια, θα ακούσουμε και τα αγαπημένα κλασικά “Φίλα το Κορίτσι” και “Μες στον Βυθό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQueen Charlotte: Το πρώτο τρέιλερ μάς δίνει μια γεύση από την spinoff σειρά του Bridgerton12.09.2018

“Η Μικρή Γοργόνα” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 26 Μαϊου το 2023.

Δείτε κι εσείς το νέο trailer της ταινίας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ant- Man, Marvel και ξερό ψωμί12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b