MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Ant- Man, Marvel και ξερό ψωμί

Καθώς οι περισσότερες νέες ταινίες σκίζουν στα ταμεία (ακόμη και η επετειακή επανακυκλοφορία του «Τιτανικού» γέμισε αρκετές αίθουσες με κόσμο) τα γραφεία διανομής προγραμμάτισαν λίγους καινούργιους τίτλους για την τρέχουσα βδομάδα.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ant-Manκαι Wasp: Κβαντομάνια

Φυσικά τα περισσότερα φλας πέφτουν πάνω στο «Ant-Manκαι Wasp: Κβαντομάνια» του Πέιτον Ριντ, σκηνοθέτη και των πρώτων δύο φιλμ του ήρωα της Marvel, το οποίο μας προσκαλεί στην αφετηρία της 5ης φάσης του MCU. Εκεί που ο Ant- Man βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κανγκ τον Κατακτητή, έναν από τους πιο ισχυρούς κακούς της κόμικ μυθολογίας, και χώρο δράσης το φανταστικό κβαντικό σύμπαν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Close

Η καλλιτεχνική πρόταση της βδομάδας έρχεται από το Βέλγιο, έχει τίτλο «Close», είναι φτιαγμένη από τον Λούκας Ντοντ που μας είχε δώσει το 2018 το τρυφερό «Κορίτσι» κι αφορά άλλη μια ιστορία σκληρής ενηλικίωσης με αφορμή τη φιλία δύο αγοριών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος

Εξίσου ενδιαφέρουσα και η εκπρόσωπος του Ιράν, το πρωτότυπο «Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος» όπου ένας άνεργος εργάτης βλέπει την ζωή του να αλλάζει απροσδόκητα όταν κάποιοι εντοπίζουν στο πρόσωπο του ομοιότητες με τη μούρη του Χίτλερ!
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ξεκουράσου

Για τους φαν των θρίλερ το «Ξεκουράσου» της Λόρι Έβανς Τέιλορ είναι ένα δείγμα καλοσχεδιασμένου πρότζεκτ που έχει τις στιγμές του αλλά δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει επιτυχώς καμιά από τις κινηματογραφικές φιλοδοξίες του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

1976

Το φιλμ από την Χιλή «1976» αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Μανουέλα Μαρτέλι και αφηγείται την ιστορία μιας μεγαλοαστής που περιθάλπει έναν τραυματισμένο επαναστάτη στη Χιλή του Πινοσέτ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η παρέα των θαυμάτων

Τέλος, το animation «Η παρέα των θαυμάτων» περιγράφει τις περιπέτειες μιας νεράιδας που χάνει τις μαγικές της δυνάμεις.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b