MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Η Madonna εκφράζει την στήριξή της με την viral εικόνα με τον άνδρα της ΕΜΑΚ

Συγκινητική ανάρτηση από τη Μαντόνα για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία – Η «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε στο Instagram της τη viral φωτογραφία με τον άνδρα της ΕΜΑΚ να κρατάει αγκαλιά ένα κοριτσάκι – Το μήνυμά της

Monopoli Team

Την digital art φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να κρατάει αγκαλιά ένα κοριτσάκι μετά τον σεισμό στην Τουρκία και έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντόνα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης.

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, «όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker – Folie à Deux: Η πρώτη εικόνα της Lady Gaga με τον Joaquin Phoenix στο sequel του Joker12.09.2018

Η ανάρτηση της Μαντόνα

«Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά».

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease 2023: Οι Madrugada στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b