MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker – Folie à Deux: Η πρώτη εικόνα της Lady Gaga με τον Joaquin Phoenix στο sequel του Joker

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης Todd Phillips μάς έκανε ένα δώρο: την πρώτη επίσημη εικόνα της Lady Gaga στο “Joker: Folie à Deux”.

Η Lady Gaga θα συμπρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του Joker
Η Lady Gaga θα συμπρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του Joker
Monopoli Team

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χθες το βράδυ ο σκηνοθέτης Todd Phillips μάς έδωσε μία πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα της Lady Gaga στην επερχόμενη ταινία του “Joker: Folie à Deux”, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τον Joker του Joaquin Phoenix στα χέρια της τραγουδίστριας και ηθοποιού.

“Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου” έγραψε μόνο ο σκηνοθέτης, στην πρώτη επίσημη εικόνα που απεικονίζει την Lady Gaga στα γυρίσματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Lady Gaga υποδύεται μία εκδοχή της Harley Quinn, μίας ψυχιάτρου που ερωτεύεται τον Joker, πριν ακολουθήσει και η ίδια τον δρόμο του. Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα της DC έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν η Margot Robbie στις ταινίες “Suicide Squad” και “Birds of Prey”.

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο sequel του Joker τον προηγούμενο Αύγουστο, χωρίς να έχει δώσει κάποια πληροφορία για τον ρόλο της, ενώ για την ταινία δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά, πέρα από το ότι μπορεί να είναι μιούζικαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η πρώτη φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ12.09.2018

Η πρώτη ταινία Joker του Todd Phillips αποτέλεσε τεράστια επιτυχία, όταν έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2019. Έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά R-Rated ταινία, ενώ κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Στα Όσκαρ εξασφάλισε 11 υποψηφιότητες, κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Phoenix και της Καλύτερης Μουσικής για την Hildur Guðnadóttir.

Η τεράστια επιτυχία του Joker έκανε το κοινό να συζητά έντονα για σίκουελ, το οποίο πράγματι θα έχουμε στις οθόνες μας στις 9 Οκτωβρίου το 2024, πέντε χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας.

Παρά τις εναλλαγές και τα νέα πρότζεκτ που ανακοινώθηκαν από τα Studio της DC, το “Joker: Folie à Deux” δεν θα συμμετέχει στην “νέα εποχή” που σχεδιάζει ο CEO της DC και σκηνοθέτης, James Gunn, για τον Batman και την DC, με το πρότζεκτ να προχωρά κανονικά χωρίς αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο Σιάμαλαν στα γνώριμα λημέρια τρόμου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b