MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες στο λαιμό, σύμφωνα με τους ειδικούς

Δείτε πώς θα μειώσετε τις ρυτίδες στο λαιμό σας με τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Instagram/@ milenacappetta1963
Monopoli Team

Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κάποιες ότι οι ρυτίδες του λαιμού μπορεί να εμφανιστούν πριν από τις ρυτίδες του προσώπου. «Ο λαιμός τείνει να γερνάει πιο γρήγορα από το πρόσωπό μας επειδή είναι πιο λεπτός. Ως εκ τούτου, η φυσική απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση, και σχηματισμό ρυτίδων πιο εύκολα», τονίζει η δερματολόγος Caroline Robinson. Ακόμη, προσθέτει ότι η συνεχής κίνηση του λαιμού ενισχύει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία γήρανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μεγαλείο του «Tar» και της Μπλάνσετ12.09.2018

Αν και η εμφάνιση των ρυτίδων στο λαιμό είναι απολύτως φυσιολογική, οι skincare experts επισημαίνουν ότι υπάρχουν τρόποι για να τις μειώσετε ή να κάνετε πρόληψη.

Pexels

«Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τις ρυτίδες στον λαιμό είναι ένα συστηματικό skincare , που περιλαμβάνει αντηλιακό τουλάχιστον 30 SPF, ενυδάτωση και ισορροπημένη διατροφή», συμβουλεύει ο δερματολόγος Savetsky στη Vogue UK, ο οποίος σημειώνει ότι ακόμη και η έκθεσή μας στην μπλε ακτινοβολία του κινητού μας ενισχύει τα σημάδια γήρανσης αν δεν έχουμε λάβει τα μέτρα μας.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να ενισχύσετε τις θεραπείες του προσώπου σας στον λαιμό σας. «Οι αρχές της θεραπείας για το λαιμό και το ντεκολτέ είναι οι ίδιες με αυτές του προσώπου, καθώς οι στόχοι είναι η προστασία, η πρόληψη, η αποκατάσταση και η αποκατάσταση», λέει ο γιατρός Garshick. «Αυτό σημαίνει τουλάχιστον να ενσωματώνετε μια ενυδατική κρέμα και ένα αντηλιακό για το λαιμό σας, καθώς και άλλα συστατικά όπως αντιοξειδωτικά, ρετινόλη, πεπτίδια και αυξητικούς παράγοντες».

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b