MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

TG Botanical: Το brand που καλλιεργεί (κυριολεκτικά) τα ρούχα του στην Ουκρανία

Αν θέλεις «καλλιεργημένα ρούχα», τότε το TG Botanical είναι το brand που πρέπει να ακολουθήσεις.

photo credits: TG Botanical
photo credits: TG Botanical
Monopoli Team

Το TG Botanical, ένα ανερχόμενο brand από την Ουκρανή Tetyana Chumak, ήταν ένα από τα brands που καλό θα ήταν να είχε δώσει την πρέπουσα σημασία κατά τη διάρκεια της Copenhagen Fashion Week.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην δανέζικη πρωτεύουσα, το ανερχόμενο αυτό brand είναι μοναδικό σε αυτό που κάνει, το να εμπλέκεται δηλαδή σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την καλλιέργεια μέχρι την παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μεγαλείο του «Tar» και της Μπλάνσετ12.09.2018

Το TG Botanical ιδρύθηκε στα μισά της πανδημικής κρίσης. Το θαυμαστό είναι ότι παίρνει την περισσότερη από την έμπνευσή του από τη φύση, με τα φυτά που μεγαλώνουν στην Ουκρανία να αποτελούν τα υλικά για τα ρούχα των συλλογών του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Чумак Татьяна (@tanushatago)


Επηρεασμένη από την δουλειά του πατέρα της στην καλλιέργεια, η Chumak χρησιμοποιεί φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι, το λινό, η τσουκνίδα, το λινάρι και η κάνναβη δημιουργώντας με αυτές σύγχρονα γυναικεία ρούχα στο Κίεβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens x SNF Nostos: Η Siouxsie και οι Interpol headliners της τρίτης μέρας του φεστιβάλ12.09.2018

Η πασαρέλα του brand για το fw ‘24 παρουσιάστηκε σε δύο τμήματα ώστε να χτίσει την εξιστόρηση. Το show άνοιξε με ρούχα από βαρύ βαμβάκι, λινό και τζιν, όπου το TG Botanical χρησιμοποιούσαι για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b