MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καιρός: Πότε θα πέσει χιόνι στην Αττική – Πού θα το στρώσει

Με μία λεπτομερή ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει τις περιοχές σε όλη τη χώρα αλλά και αναλυτικά στην Αττική όπου αναμένεται να πέσει πυκνό χιόνι – Σε ποιους δρόμους αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα.

Χιόνι στην Αττική | Eurokinissi
Monopoli Team

Τον κώδωνα του κινδύνου για την επερχόμενη κακοκαιρία κρούει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος προβλέπει «ψυχρή εισβολή» από το πρωί της Κυριακής, και εφιστά την προσοχή στους οδικούς άξονες που βρίσκονται άνω σε υψόμετρο άνω των 200 μέτρων. «Πλέον όλα τα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι από την Κυριακή και έπειτα οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα βρεθούν υπό συνθήκες ψύχους. Αλλού θα επικρατεί ήλιος με δόντια και αλλού οι χιονοπτώσεις που τοπικά θα είναι πυκνές, θα εκδηλώνονται μέχρι και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα».

Μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος δεν απέκλεισε να δούμε χιόνια και στην Αθήνα σε κεντρικές περιοχές. «Από το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει να χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Αττικής, γρήγορα όμως θα αρχίσουν να επηρεάζονται και τα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια, ενώ από το βράδυ της ίδιας ημέρας και προς τις πρώτες ώρες της Δευτέρας φαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν κι άλλο υψομετρικά και θα επηρεάσουν και κεντρικές περιοχές της Αθήνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυρυτανία: Τα ωραιότερα χωριά για χειμερινές αποδράσεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b