MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Last of Us: Η σειρά του PlayStation που μαγεύει κριτικούς και θεατές και στην τηλεόραση

Από την κονσόλα στο HBO και στα αποθεωτικά σχόλια.

Monopoli Team

Το 2013 έμενε να αλλάξει για πάντα την κατηγορία των videogames δράσης-περιπέτειας. Η Naughty Dog και το PlayStation ρίχνουν στην αγορά ένα νέο παιχνίδι με τίτλο The Last of Us που περιγράφει την περιπέτεια του Joel και της Ellie σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική και ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από μία παγκόσμια μόλυνση από τον μύκητα Cordyceps.

Αν και το σενάριο είναι κοινότυπο, η σειρά γίνεται παγκόσμια επιτυχία, γράφει ιστορία σε PS3, PS4 και PS5, συζητιέται σε πολλαπλά επίπεδα και πολύ τακτικά και καταλήγει και στην τηλεόραση μέσω του HBO, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πως δικαιολογείται όμως όλο αυτό; (Σημείωση: το κείμενο περιλαμβάνει spoilers για τα παιχνίδια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈβαν Πίτερς: 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό πίσω από τον σκοτεινό Τζέφρι Ντάμερ12.09.2018

The Last of Us: Το ξεκίνημα

H Naughty Dog είναι από τα πλέον ταλαντούχα στούντιο του PlayStation, έχοντας προσφέρει μέχρι και το 2013 αρκετές επιτυχίες στην αγορά, όπως τα Crash Bandicoot, Jak and Daxter και Uncharted. Φεύγοντας όμως από τα πιο «ανάλαφρα» (αν μπορεί κανείς να τα πει έτσι) projects, η αμερικανική ομάδα ανάπτυξης θέλει να πατήσει πάνω στην ιστορία και τους χαρακτήρες. Η ιστορία της σειράς το 2013 φέρνει μια πανδημία που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ από έναν μεταλλαγμένο μύκητα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε επιθετικά μεταλλαγμένα τέρατα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b