MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άνταμ ΜακΚέι: Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up» βγάζει σε δημοπρασία έναν ρόλο στην επόμενη ταινία του

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up», Άνταμ ΜακΚέι, βγάζει σε δημοπρασία μια συλλογή προσωπικών του αντικειμένων αλλά και έναν ρόλο στην επόμενη ταινία του για να συγκεντρώσει χρήματα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Monopoli Team

Η ταινία «Don’t Look Up», παραγωγής 2021, που προβλήθηκε στο Netflix με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς, ήταν ο τρόπος του σκηνοθέτη Άνταμ ΜακΚέι να χρησιμοποιήσει τον κινηματογράφο για να τραβήξει την προσοχή του κοινού στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Ο ΜακΚέι φαίνεται να έχει κι άλλα χαρτιά στα χέρια του, καθώς επιστρέφει για να υπερασπίσει το περιβάλλον με ένα νέο τέχνασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλ Στριπ: Το απίστευτο βίντεο από τον αυτοσχεδιασμό της για μια σκηνή στο «Don’t Look Up»12.09.2018

Ο σκηνοθέτης βγάζει τώρα σε δημοπρασία μια συλλογή προσωπικών αντικειμένων για να ωφελήσει το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για το Κλίμα, έναν οργανισμό που χρηματοδοτεί τον μη βίαιο ακτιβισμό γι’ αυτό το θέμα.

Μεταξύ αυτών που δημοπρατούνται περιλαμβάνονται ακριβά κρασιά, props ταινιών, vintage συλλεκτικές κάρτες αθλητών, σπάνια τεύχη κόμικς, αλλά και ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του ΜακΚέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Οσκαρ 2023: «Τα Πάντα Όλα» σαρώνουν με 11 υποψηφιότητες – Δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b