MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέριλ Στριπ: Το απίστευτο βίντεο από τον αυτοσχεδιασμό της για μια σκηνή στο «Don’t Look Up»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up», Άνταμ ΜακΚέι, περιγράφει τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Μέριλ Στριπ, ως «ένα αξιοθαύμαστο ταλέντο στον αυτοσχεδιασμό» σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας του Netflix.

Monopoli Team

Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητήσει το υποκριτικό ταλέντο της Μέριλ Στριπ, αλλά ποιος γνώριζε ότι είναι επίσης «η βασίλισσα του αυτοσχεδιασμού»;

Ο σκηνοθέτης της υποψήφιας για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Don’t Look Up», μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο από τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας του Netflix, στα οποία αποτυπώνεται η «συναρπαστική» ικανότητα της Μέριλ Στριπ στον αυτοσχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλ Στριπ: Στάση στο μετρό της Νέας Υόρκης παίρνει το όνομά της, για τα 72α γενέθλια της12.09.2018

Στην ταινία, που σχολιάστηκε έντονα για τα μηνύματα που μεταδίδει για τη σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον, την πολιτική, τα μίντια και τα κοινά, η Στριπ υποδύεται την πρόεδρο της Αμερικής – μια θηλυκή εκδοχή του Ντόναλντ Τραμπ – που καλείται να διαχειριστεί το τέλος του κόσμου, έχοντας στο πλευρό της τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Τζένιφερ Λόρενς, την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Τζόνα Χιλ.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταλαντούχα ηθοποιός εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους στα γυρίσματα της ταινίας, όταν αυτοσχεδίασε 25 διαφορετικές φορές για μια σκηνή της στο οβάλ γραφείο, υποδυόμενη ότι μιλάει στο τηλέφωνο. «Δεν επανέλαβε τίποτα. Ήταν αξιοθαύμαστο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΚέι.

Και συνέχισε: «Στην αρχή της σκηνής έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο και η Μέριλ αυτοσχεδίασε ένα διαφορετικό τηλεφώνημα σε κάθε λήψη που κάναμε. Ήταν ένας αριστοτεχνικός αυτοσχεδιασμός, δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπερβάλω. Έκανε 20 με 25 διαφορετικές παράλογες κλήσεις και εντελώς διαφορετικές».

Δείτε το βίντεο με τον αυτοσχεδιασμό της Μέριλ Στριπ:

Με πληροφορίες από HuffPost.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b