MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Ποια fashion trends καλό είναι να αποφύγουμε το 2023;

Υπάρχουν πολλά fashion trends κάθε χρόνο και μόνο λίγα από αυτά αξίζουν να τα φορέσεις. Εδώ όμως θα μάθεις ποια να αποφύγεις, ώστε να μη καταλήξεις να σκέφτεσαι «Πώς ήμουν έτσι;» μετά από ένα δύο χρόνια!

Monopoli Team

Η αλήθεια είναι ότι τα trends έχουν σημασία, επηρεάζουν τι διαφημίζεται και τι είναι διαθέσιμο στα καταστήματα για αγορά. Υπάρχει η τάση να παρασυρόμαστε να τα αγοράσουμε εξαιτίας του hype που έχουν και όχι γιατί ξέρουμε που και πότε να τα φορέσουμε.

Φυσικά κάποια από αυτά τα trends καταλήγουν να γίνονται κλασικά και να έχουν μια μακροχρόνια πορεία στη μόδα, ενώ άλλα απολαμβάνουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογεί και κρύβονται στο λαγούμι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πώς μπορoύν να σε προσβάλλουν οι θηλές μου;»: Η Florence Pugh απαντά στα σχόλια για το αμφιλεγόμενο φόρεμα Valentino12.09.2018

Οι περισσότεροι αν κοιτάξουμε λιγάκι στο παρελθόν μας, θα βρούμε σίγουρα στυλιστικές στιγμές που θα λέγαμε τώρα «Μα καλα, τι σκεφτόμουν όταν το φορούσα; Καθρέφτη δεν είχα;».

Ακριβώς για αυτό λοιπόν, θα σε βοηθήσουμε να αποφύγεις τα χειρότερα fashion trends και να μη χρειαστεί να αναφωνήσεις ξανά «Πώς ήμουν έτσι;!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μεγαλύτερα vintage fashion trends του 2023 που θα θέλεις να φορέσεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b