MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Πώς μπορoύν να σε προσβάλλουν οι θηλές μου;»: Η Florence Pugh απαντά στα σχόλια για το αμφιλεγόμενο φόρεμα Valentino

Η ηθοποιός Florence Pugh πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του χειμερινού τεύχους της Vogue και συζητά για το αμφιλεγόμενο διάφανο ροζ φόρεμα Valentino, το οποίο άφηνε εκτεθειμένες τις θηλές της.

Monopoli Team

«Ποτέ δεν φοβήθηκα αυτό που κρύβεται κάτω από ένα ύφασμα» δήλωσε η ηθοποιός του «Little Women» στη Vogue για το ροζ φόρεμα το οποίο φόρεσε στην επίδειξη Haute Couture του Valentino τον περασμένο Ιούλιο.

«Αν είμαι χαρούμενη με το ρούχο, τότε θα το φορέσω. Φυσικά, δεν θέλω να προσβάλλω τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλω να πω είναι: Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο πολύ;», διερωτάται η 26χρονη, η οποία πρωτοστατεί στο «free the nipple».

Μάλιστα αναφέρθηκε στα χυδαία σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της, επισημαίνοντας πως το γεγονός πως εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό στην εποχή μας δείχνει πως ο κόσμος έχει ακόμη πολύ δουλειά μπροστά του.

«Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με ειρωνευτούν γι’ αυτό που θα πω, αλλά αν ένα φόρεμα με το οποίο φαίνεται το στήθος μου ενθαρρύνει τους ανθρώπους να λένε: ‘Λοιπόν, αν σε βιάσουν, το άξιζες΄, αυτό μου δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά να γίνει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Η Pugh – η οποία δεν άφησε τα σχόλια αυτά μέσα από τα social media να την επηρεάσουν και κυρίως να την σταματήσουν από το να εμφανιστεί με περισσότερα διάφανα κομμάτια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για την ταινία «Don’t Worry Darling» – είχε προηγουμένως υπερασπιστεί την αμφιλεγόμενη αυτή εμφάνισή της με το ροζ φόρεμα σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία φορά που μια γυναίκα θα ακούσει τι έχει το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων, το ανησυχητικό είναι πόσο χυδαίοι μπορείτε να γίνετε μερικοί από εσάς τους άνδρες», είχε γράψει τότε. «Πολλοί από εσάς θέλατε να μου επιτεθείτε για το πόσο απογοητευμένοι ήσασταν από τα ‘μικροσκοπικά μου στήθη’ ή πόσο θα έπρεπε να ντρέπομαι. Έχω ζήσει μέσα στο σώμα μου για πολύ καιρό. Έχω πλήρη επίγνωση του μεγέθους του στήθους μου και δεν το φοβάμαι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζέιμς Κάμερον για την τεράστια επιτυχία του Avatar 2 στο Box Office: «Φτάνει πια με το streaming!»12.09.2018

Για την ίδια, είναι σημαντικό να αγωνίζεται κανείς για τα δικαιώματα και την προστασία των γυναικών μέσω της μόδας. Για κάποιους, μία εμφάνιση με ένα διάφανο φόρεμα είναι απλά «γυμνές θηλές», για κάποιους άλλους όμως είναι μια μελετημένη και ισχυρή δήλωση. «Και είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε αυτό», δηλώνει η Pugh χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Page Six.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b