MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Statement κοσμήματα που θα θέλαμε να ξαναδούμε και το 2023

Καλό θα είναι να κρατήσουμε αυτές τις εικόνες κάπου σε ένα moodboard, για την επόμενη γιορτινή περίοδο ή για το επόμενο σημαντικό event μας

Monopoli Team

Είναι η αρχή μιας νέας χρονιάς, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα θέλαμε να τα έχουμε και το 2023, όπως οι παρακάτω στιγμές μερικών celebrities και των κοσμημάτων τους. Ενώ σχεδιάζεις τα outfit σου, μπορείς να στηριχτείς σε αυτές τις επικές στιγμές για να σε καθοδηγήσουν σε κάτι extra λαμπερό.

Στο κλίμα της χρονιάς που ήρθε λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά στις αγαπημένες μας στιγμές αυτών των celebrities και των κοσμημάτων τους. Είναι όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για τις επόμενες ημέρες!

Deepika Padukone


Η Lady D του Bollywood είναι «μανούλα» στο να κάνει λαμπερές και μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις. Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ των Καννών το 2022, η ηθοποιός φόρεσε ένα αιθέριο, ιβουάρ σάρι από τον Abu Jani Sandeep Khosla, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα πανέμορφο μαργαριταρένιο κολάρο. Ήταν φτιαγμένο στο χέρι από 1200 μαργαριτάρια και 200 κρυστάλλους. Απίθανο!

Pooja Hegde
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pooja Hegde (@hegdepooja)


Ποτέ μην υποτιμάς ένα καλό ζευγάρι από κρίκους. Αυτό το μάθημα μόδας το έμαθε καλά η Pooja Hegde. Στις Κάννες το 2022, η ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό σύνολο, με χρωματιστά τυπώματα από το λιβανέζικο brand Homayda, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι από χοντρούς κρίκους από το Misho Designs. Χωρίς κανένα άλλο κόσμημα, το φόκους πέφτει στους κρίκους. Ένα look που μας αρέσει πολύ!

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δε θα ζήσεις ποτέ, αν ψάχνεις να βρεις το νόημα της ζωής»: Όσα μας έμαθε ο Αλμπέρ Καμύ για τη ζωή12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b