MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Aliki My Love: Αγνωστες ιστορίες για τη «χαμένη ταινία» της Βουγιουκλάκη που έρχεται στο Star

Μύθοι και αλήθειες για την ταινία Aliki My Love με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μοναδική αγγλόφωνη της εθνικής σταρ, η οποία θεωρούνταν για δεκαετίες «χαμένη» ή και «απαγορευμένη» και προβάλλεται την Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση από το Star.

Monopoli Team

Η ταινία «Aliki My Love» με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη έρχεται – σε Α’ τηλεοπτική προβολή – ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 22.50 στο Star αφού η Φίνος Φιλμ κατόρθωσε να την αποκαταστήσει ψηφιακά.

Πρόκειται για τη μοναδική αγγλόφωνη ταινία που γύρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια προσπάθεια να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό τη δεκαετία του ’60. Μάλιστα, η ίδια είχε ρίξει την ιδέα στον Φιλοποίμενα Φίνο και εκείνος δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι, οπότε έβαλε το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για να της πραγματοποιήσει την επιθυμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣοφία Μουτίδου για πτυχία ηθοποιών: Η θεατρική σκηνή έγινε τσίρκο12.09.2018

Το Aliki My Love, το οποίο γυρίστηκε το 1962 στην Ίο, κόστισε περίπου εννέα εκατομμύρια δραχμές, δηλαδή εννιά φορές περισσότερο από μία κανονική ταινία της Αλίκης, η οποία εκείνη την εποχή κόστιζε περίπου ένα εκατομμύριο δραχμές. Φιλοδοξία της Φίνος Φιλμ ήταν η ταινία να αποτελέσει για την «εθνική σταρ» ό,τι ήταν το «Ποτέ την Κυριακή» για τη Μελίνα Μερκούρη, χάρη στο οποίο εκείνη έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο το 1960.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤίνα Τέρνερ: Πέθανε ο 62χρονος γιος της – Το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας12.09.2018

Μάθετε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News