MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σοφία Μουτίδου για πτυχία ηθοποιών: Η θεατρική σκηνή έγινε τσίρκο

«Η γνώμη μου είναι ότι η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του ηθοποιού πρέπει να γυρίσει. Με την κατάργηση της άδειας ηθοποιού, η οποία ήταν προαπαιτούμενη για να ασκήσεις το επάγγελμα, οι επιχειρηματίες στράφηκαν στη δημοσιότητα για να γεμίσουν τα θέατρά τους» αναφέρει η Σοφία Μουτίδου.

Πηγή: NDP
Monopoli Team

«Χείμαρρος» η Σοφία Μουτίδου για το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου. Μέσα από ένα βίντεο 30 λεπτών, η ηθοποιός αναφέρεται στα προβλήματα που προϋπήρχαν στον χώρο της υποκριτικής πριν το διάταγμα αλλά και στο γεγονός ότι άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει σε δραματικές σχολές γίνονται ηθοποιοί, με αποτέλεσμα οι θεατρικές σκηνές να έχουν γίνει «τσίρκο θεάματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Δράμας: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το προπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ «Σπουδές Κινηματογραφικής Γραφής, Πρακτικής και Έρευνας»12.09.2018

«Η γνώμη μου είναι ότι η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του ηθοποιού πρέπει να γυρίσει. Με την κατάργηση της άδειας ηθοποιού, η οποία ήταν προαπαιτούμενη για να ασκήσεις το επάγγελμα, οι επιχειρηματίες στράφηκαν στη δημοσιότητα για να γεμίσουν τα θέατρά τους. “Ποιον θα φέρουμε από την τηλεόραση για να έρθει η θεία να τον δει;” σκέφτηκαν. Άρχισε η θεατρική σκηνή να γίνεται ένα τσίρκο θεάματος το οποίο έχει να κάνει με το να δούμε έναν διάσημο στο θέατρο» λέει η Σοφία Μουτίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 6 προτάσεις για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b