MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αξέχαστη Πρωτοχρονιά στη “Μαχαιρίτσα”, το πιο καλτ σαλόνι της Αθήνας στη Βαρβάκειο αγορά

Μπαίνουμε σε «πρωτοχρονιάτικους, λαϊκό-καλτ» ρυθμούς στη γιορτινή «Μαχαιρίτσα», το πιο καλτ σαλόνι της Αθήνας, μέσα στη Βαρβάκειο αγορά με απίστευτα νόστιμο μενού και την πιο κεφάτη ζωντανή λαϊκή ορχήστρα.

Monopoli Team

Πρωτοχρονιάτικο βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου και Κυριακή μεσημέρι το γιορτάζουμε στη γιορτινή «Μαχαιρίτσα», το πιο καλτ σαλόνι της Αθήνας, μέσα στη Βαρβάκειο αγορά με απίστευτα νόστιμο μενού και την πιο κεφάτη ζωντανή λαϊκή ορχήστρα!

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στις 22:30, γλεντάμε με τον εξαιρετικό δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Άλτη (και επιμέλεια προγράμματος), τις υπέροχες Χρύση Παπαγιαννούλη (Παρασκευή) και Πέγκυ Ζάρρου (Σάββατο) στο τραγούδι, τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην κιθάρα και τον Joni Moas (Σάββατο) στα κρουστά.

Ανήμερα μεσημέρι Πρωτοχρονιάς, η Στέλλα Καρύδα με την κρυστάλλινη φωνή της, μάς παρασύρει “μες στη χασάπικη αγορά”, σε ένα 3ωρο μαγικό μουσικό ταξίδι με τα ωραιότερα έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεβεγιόν στις αθηναϊκές πίστες: Οι καλλιτέχνες, τα προγράμματα και οι τιμές12.09.2018

Μαζί της ο Δημήτρης Ρέππας στο μπουζούκι και τη φωνή, ο Σωτήρης Μαργώνης στο βιολί και ο Στέλιος Καρύδας στην κιθάρα και την επιμέλεια προγράμματος. Ώρα έναρξης 15:00 – 18:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ. κρατήσεων: 210 3312352
Διεύθυνση: Αρμοδίου 2, 105 51 Αθήνα, (εντός στοάς Κεντρικής Αγοράς Αθηνών)
Ώρα έναρξης: Παρασκευή-Σάββατο: 22:30 / Κυριακή: 15:00

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b