MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι top κρέμες ματιών που θα σας απαλλάξουν από την κούραση των γιορτών

Οι γιορτές εκτός από χαρά και δώρα φέρνουν και κούραση. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από την κούραση των ημερών με τις καλύτερες κρέμες ματιών.

Monopoli Team

Οι σακούλες είναι ένα από τα προβλήματα που όλες αντιμετωπίζουμε και αναζητάμε λύσεις. Ειδικά αυτές τις μέρες που θα ξενυχτήσουμε λίγο παραπάνω και θα κουραστούμε με τις προετοιμασίες των γιορτών, η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα λάμψετε με το μακιγιάζ σας αυτές τις γιορτές;12.09.2018

Μάλιστα, σύμφωνα με τους experts η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Όπως σε κάθε πρόβλημα, έτσι και εδώ η ολιστική αντιμετώπιση αποτελεί τη μοναδική λύση. Η κρέμα ματιών αποτελεί ίσως το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου.

Όμως, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και για αυτόν τον λόγο πρέπει να την προσέχουμε και να τη φροντίζουμε παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer: Γιατί είναι απαραίτητο πριν το μακιγιάζ;12.09.2018

Η κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή εάν έχουμε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα. Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητά σας ακόμη την κρέμα ματιών, τότε σκεφτείτε πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη. Άλλωστε τα οφέλη είναι πολλά: ενυδάτωση, φωτεινότητα, σύσφιξη αλλά και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b