MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Χριστουγεννιάτικα πάρκα και όχι μόνο: 10 προτάσεις για οικογενειακές βόλτες στην Αττική βγαλμένες από παραμύθι

Καθώς οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, συγκεντρώσαμε 10 χριστουγεννιάτικα πάρκα, χωριά και markets στην Αττική που μπορείτε να επισκεφτείτε για παραμυθένιες οικογενειακές βόλτες και όχι μόνο.

Νατάσα Μιχελάκου

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, συγκεντρώσαμε 10 Χριστουγεννιάτικα πάρκα και χωριά στην Αττική που σας περιμένουν για βόλτες και αρκετές δραστηριότητες αλλά και για να μπείτε μια ώρα αρχύτερα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

1. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ: Γιορτινό σκηνικό και πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Photo Credits: Πελαγία Καρανικόλα

Για ακόμη μία χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φορά τα γιορτινά του και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει, όπως πάντα, κάτι ξεχωριστό για τον καθένα. Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτιστικές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα Σιντριβάνια που χορεύουν και η πάντα φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μόνο λίγες από τις εμπειρίες που έχουν γίνει πλέον παράδοση για χιλιάδες επισκέπτες, αναδεικνύοντας το ΚΠΙΣΝ σε αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό. Θεατρικές παραστάσεις, γιορτινές συναυλίες, εργαστήρια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια έρχονται να συμβάλλουν στο πνεύμα των γιορτών και να μετατρέψουν την βόλτα σας σε μια αξέχαστη εμπερία.
Που: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 
Πότε: Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ
Τιμή: Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με προσιτό εισιτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ «ζωντάνεψε» μέσα από μια λαμπερή εκδήλωση – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο12.09.2018

2. The Christmas Factory: Ο κόσμος του Άη Βασίλη και των ξωτικών ζωντανεύει στην Τεχνόπολη

Το αγαπημένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων της Τεχνόπολης, το «The Christmas Factory», είναι φέτος πιο χρωματιστό, πιο λαμπερό, πιο ζωντανό με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν. Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά που οδηγούν στη χαρά. Και αυτό γίνεται με 7 + 1 νέα ξεχωριστά εργαστήρια (τα οποία επιμελείται ο Γιώργος Σουλεϊμάν): από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και ένα dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα. Και φέτος το The Christmas Factory έχει τα πάντα: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις! Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένα δώρα που μπορείς να φανταστείς. Τέλος για πρώτη φορά, το The Christmas Factory περιλαμβάνει στο πλούσιο πρόγραμμά του και τη θεατρική παράσταση «Ο Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Μια εξαιρετική αφορμή να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine).
Που: Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα
Πότε: Από Σάββατο 26 Νοεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: Έως 22/12: Καθημερινές: 16:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα: 10:00 – 22:00. Από 23/12 – 6/1: Καθημερινές: 10:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα: 10:00 – 22:00
Τιμή: Γενική είσοδος: 6€ – 7€, Καθημερινές έως 22/12: 1+1 στα 7€, Για την παράσταση: Γενική είσοδος: 12€ *Με την αγορά του εισιτηρίου της παράστασης Ελαφονταίν, παρέχεται δωρεάν η είσοδός στο The Christmas Factory για την ίδια ημέρα. **Παιδιά κάτω των 3 ετών δωρεάν
Προπώληση: Viva.gr

3. Στο μαγευτικό πάρκο του Άη Βασίλη στον Φλοίσβο

Και φέτος το πάρκο Φλοίσβου μετατρέπεται στο πάρκο του Άγιου Βασίλη. Μεταξύ άλλων θα υπάρχει τραμπολίνο, τρενάκι, καρουζέλ, συγκρουόμενα και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Αθλητικά παιχνίδια, Face Painting, κουκλοθέατρο, παραμύθια, εργαστήρια ζωγραφικής, escape room με εξωγήινους και πολλές αλλές δραστηριότητες περιμένουν όλη την οικογένεια στο γιορτινό πάρκο του Άη Βασίλη.
Που: Πάρκο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιο Φαληρο, Αθήνα
Πότε: Από Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 21:00

Τιμή: Είσοδος ελεύθερη

4. Santa Claus Kingdom: Η χριστουγεννιάτικη «ονειροχώρα» ανοίγει για 10η χρονιά τις πύλες της

Tο ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στη Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα του Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας. Το Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο. Ένας στεγασμένος χώρος, 13.000 τ.μ., που δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες. To Santa Claus Kingdom συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά. Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους, για 10η χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Που: Santa Claus Kingdom, Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία
Πότε: Από Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 22:00
Τιμή: 8,90€ (1 Adult All Day Pass για 1 Ενήλικα και δωροεπιταγή 5€ για τα super market Μarket In), 14,9o€ (1 Kids All Day Pass για 1 Παιδί και δωροεπιταγή 5€ για το Λούνα Παρκ Αηδονάκια)
Προπώληση: Viva.gr

5. Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες στο The Ellinikon Experience Park

Οι φετινές γιορτές στο Experience Park είναι διαφορετικές με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, όλες τις ημέρες των γιορτών. Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε του σημείο θα κρύβει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που θα γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τη δική σας ενέργεια, χαρίζοντας λάμψη και φως στο στολισμένο Πάρκο. Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα ξεκινήσει στο Hill of Lights και θα συνεχίσει στο Garden of Reflections, όπου θα δημιουργείται ένα μοναδικό παιχνίδι με καθρέπτες. Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Β’, θα περπατήσουν στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν πώς τα βήματά τους αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet. Στο Christmas Hub δίπλα στο συντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.
Που: The Ellinikon Experience Park, Ελληνικό
Πότε: Από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 22:00, 23/12 – 8/01: 09:00-23:00, 24/12 & 31/12: 09:00 -22:00
Τιμή: Είσοδος ελεύθερη

6. Το πρώτο «Greek Santa’s Village» έρχεται στην πόλη και το μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ξεκινά

Ήχοι από κουδουνάκια ταράνδων, πολύχρωμες στολές ξωτικών, λιχουδιές και ζεστή σοκολάτα μοσχομυρίζουν, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια αναβοσβήνουν, «Jingle Bells» πλημμυρίζουν το πρώτο Ελληνικό Χωριό του Αη Βασίλη. Tα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη», μεταμορφώνονται σε πηγές χαράς, γιορτής, παιχνιδιού και γέλιου, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα να συνοδεύει το εορταστικό κλίμα, με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές δωρεάν δράσεις, όπως επίσκεψη στο Αρχοντικό του Αη Βασίλη, στο σπιτάκι του παραμυθιού όπου θα ακούσουν φανταστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παίξουν με τα ξωτικά και τις μασκώτ καθώς και με πολλά άλλα. Μέσα από 60 περίπτερα και λοιπούς χώρους δράσεων, θα απολαύσουν ζωγραφική, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμη δραστηριότητες όπως το παγοδρόμιο και άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια. Φυσικά, Χριστούγεννα και καλό φαγητό πάνε μαζί, για αυτό και το «Greek Santa’s Village» έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές επιλογές. Σάντουιτς, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί, θα είναι κάποιες από αυτές. Και επειδή τα Χριστούγεννα η προσφορά σε αγαπημένα μας πρόσωπα μπαίνει στο επίκεντρο, η αγορά διαθέτει όλα τα εμπνευσμένα δώρα που μπορείτε να φανταστείτ.
Που: Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη», Νεαπόλεως 58, Βύρωνας
Πότε: Από Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 22:00 (Εξαιρείται το Σάββατο 31/12: από 10:00 έως 01:00)
Τιμή:Γενική είσοδος 7€, Μειωμένο Εισιτήριο: 3,5€ σε παιδιά 9-15 ετών, πολύτεκνους, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ. Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 8 ετών. *Τα πρώτα 30.000 εισιτήρια ήδη διατίθενται στη τιμή των 3 ευρώ
Προπώληση: Ticketplus.gr

7. Δήμος Αθηναίων: Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά φέρνουν τη μαγεία των γιορτών σε έξι πλατείες της Αθήνας

Το πνεύμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης και ο Δήμος Αθηναίων καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά που θα φιλοξενηθούν σε διάφορες πλατείες της Αθήνας, από την Αχαρνών και την Κυψέλη μέχρι το Παγκράτι και το Γουδή. Ο Άγιος Βασίλης και τα Ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους, στις Πλατείες Μεσολογγίου στο Παγκράτι, Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, Αθανασίου Διάκου στα Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια, Βικτωρίας στην Κυψέλη, Αγίου Θωμά στο Γουδή και στο Πάρκο Ναθαναήλ Αγίου Ελευθερίου, για να χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους όμορφες στιγμές με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκό-κεράσματα, Christmas hand painting και πολλές ακόμη δράσεις για όλη την οικογένεια. Ανάμεσά τους θα κυκλοφορεί ένας πολύχρωμος θίασος από ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέττες, ταχυδακτυλουργούς ενώ εκεί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Που: Σε έξι πλατείες της Αθήνας
Πότε: Από Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έως Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 11:00 – 19:00
Τιμή: Είσοδος ελεύθερη

8. Το Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Paradise Park

Για άλλη μια χρονιά, από τις 10 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή και «μαγική» χριστουγεννιάτική εμπειρία, στο μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο αγαπημένο τους Paradise Park. Το πρόγραμμα του Βιωματικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού διαρκεί 3,5 ώρες και περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω. Αναλυτικότερα τα παιδιά:

  • θα γίνουν βοηθοί στο Εργαστήρι Στολιδιού του Άη Βασίλη. Καθοδηγούμενα από τους βοηθούς του Άη Βασίλη, θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους την δημιουργία τους.
  • θα κάνουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βόλτα με το έλκηθρο του Άη Βασίλη, που το σύρει το πόνυ του.
  • θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα στον Άη Βασίλη ο οποίος θα τους χαρίσει το Φλουρί της Βασιλόπιτας, θα φωτογραφηθούν στο Θρόνο του και θα γράψουν το Γράμμα τους.
  • θα επισκεφτούν τη Φάτνη στην Φάρμα του Πάρκου και θα ταΐσουν με μπιμπερό τα αρνάκια, ενώ λίγο πιο δίπλα θα γνωρίσουν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα ταΐσουν με φρέσκα καρότα τον Ρούντολφ το ελαφάκι και την οικογένεια του.
  • θα φτιάξουν σοκολατοκατασκευές στα σιντριβάνια σοκολάτας του Χωριού, μεταμορφώνοντας το πιο γλυκό συστατικό σε Χριστουγεννιάτικη απόλαυση.
  • θα φτιάξουν στα εργαστήρια του χωριού Χριστουγεννιάτικές δημιουργίες με πραγματικό Πηλό (άργιλος/νερό) και υλικά από την φύση, τα οποία θα προσφέρουν στους γονείς τους.
  • θα παίξουν στη μοναδική Παιχνιδοχώρα. Ένας χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης με παραμορφωτικούς καθρέπτες, τραμπολίνο, Εορταστικό Survivor, φουσκωτά και άλλες εκπλήξεις με την επίβλεψη εκπαιδευτών.

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο, πλήρως θερμαινόμενο, χωριό και στην φάρμα του Πάρκου.
Που: Paradise Park, 12ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κόμβος Mεταμόρφωσης, Μεταμορφώσεως 100, Αχαρνές
Πότε: Από Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 19:30
Τιμή: 20€: βραχιόλι για παιδιά έως 12 ετών, (δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις για δραστηριότητες στο Πάρκο). 7€: γονείς, συνοδοί κατά άτομο, (αντιστοιχεί σε κουπόνι κατανάλωσης, στην Ταβέρνα του Χωριού.)
Προπώληση: Viva.gr

9. Aidonakia Winter Wonderland: Η Πέππα το Γουρουνάκι γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο λούνα παρκ “Αηδονάκια”

Η Πέππα το Γουρουνάκι θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στο λούνα παρκ “Αηδονάκια” και προσκαλεί του μικρούς, και όχι μόνο, φίλους της να διασκεδάσουν μαζί σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Στο Aidonakia Winter Wonderland, πέρα από τη Πέππα το Γουρουνάκι, οι επισκέπτες θα βρουν και τον πιο παραμυθένιο στολισμό, χιονισμένα τοπία, τον Άγιο Βασίλη πρόθυμο να φωτογραφηθεί με όλους, δημιουργικά εργαστήρια, γιορτινό photo booth και φυσικά αμέτρητα παιχνίδια για τα πιο… μαγικά Χριστούγεννα. Εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί βρίσκονται εκεί για να βοηθούν ακούραστα τα παιδιά να χρωματίσουν χρωμοσελίδες της Πέππα, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και φυσικά, να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη. Χωρίς επιπλέον κόστος, έμπειρες παιδαγωγοί χαρίζουν καθημερινά υπέροχες δημιουργικές ζωγραφιές στα παιδικά προσωπάκια ή χεράκια, χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτές μπογιές, απόλυτα ασφαλείς για χρήση σε παιδιά και ελεγμένες για την αποφυγή αλλεργιών. Τα Αηδονάκια και φέτος τα Χριστούγεννα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους με όλα τα κλασικά παιχνίδια του λούνα παρκ. Μικροί και μεγάλοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν το «Μαγαζάκι της Πέππα», το οποίο είναι γεμάτο με αυθεντικά παιχνίδια και δώρα Peppa Pig.
Που: Αηδονάκια, Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
Πότε: Από Σάββατο 26 Νοεμβρίου έως Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00 – 22:00, Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 23:00
Τιμή: All Day Pass (για 14 παιχνίδια): 17.5€, *Το All Day Pass δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε παιχνίδια που οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα (Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Σκοποβολή), στα συγκρουόμενα (πρόσβαση μόνο με μάρκα) και στα κερματοφόρα παιχνίδια. **Εκπτώσεις σε πακέτα μαρκών: Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3,5 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι / Πακέτο 10 μαρκών 29 ευρώ (αρχική τιμή 35 ευρώ) / Πακέτο 20 μαρκών 52 ευρώ (αρχική τιμή 70 ευρώ). *** Η είσοδος στον χώρο ελεύθερη και οι δραστηριότητες με την Πέππα το Γουρουνάκι δωρεάν
Προπώληση: Viva.gr

10. Golden Hall: Το λαχταριστό Christmas Market μάς βάζει και φέτος σε εορταστική διάθεση

Στο Golden Hall, οι funky καντίνες, που όλοι έχουμε αγαπήσει, φοράνε και πάλι τα γιορτινά τους και δημιουργούν το πιο λαχταριστό Christmas Market της Αθήνας. Μελωδίες, χρώματα, λαμπάκια, μυρωδιές και γεύσεις μας προσκαλούν σε μία μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για να δοκιμάσουμε signature πιάτα με πλούσιο άρωμα και εναλλακτικές street food επιλογές, από τα αγαπημένα café και εστιατόρια του Golden Hall. Oι καντίνες Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, Starbucks, TGI Fridays, Τερκενλής και Τυροκομείο Κωσταρέλος σας περιμένουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις Κυριακές (που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα). Από τις 17 Δεκεμβρίου το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει η πιο ατμοσφαιρική μπάντα με χριστουγεννιάτικες αλλά και jazz/swing μελωδίες.
Που: Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι
Πότε: Από Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 22:00, Σάββατο: 09:00 – 21:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φιλανθρωπικά bazaar για ξεχωριστές, χριστουγεννιάτικες αγορές με καλό σκοπό12.09.2018

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b