MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Χριστούγεννα στο Experience Park με μαγικές, διαδραστικές εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις

Το The Ellinikon Experience Park φωταγωγήθηκε για τις γιορτές κι εμείς πήραμε μία γεύση από την χριστουγεννιάτικη εμπειρία που περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες αυτά τα Χριστούγεννα.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 13.12.2022

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, μόλις πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το The Ellinikon Experience Park μάς υποδεχόταν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του -και από την πρώτη στιγμή έγινε ξεκάθαρο ότι τα Χριστούγεννα στο Ελληνικό θα είναι πλέον πιο συναρπαστικά.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, το The Ellinikon Experience Park υποδέχτηκε και φέτος την εορταστική περίοδο, με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση και με κεντρικό μήνυμα υπέρ της βιωσιμότητας: «Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σου ενέργειας».

Εμείς βρεθήκαμε ανάμεσα στους χιλιάδες που επισκέφτηκαν το The Ellinikon Experience Park για την εκδήλωση της φωταγώγησης του Πάρκου και ζήσαμε από κοντά τις εκπλήξεις που κρύβει για τα φετινά Χριστούγεννα.

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε στο εντυπωσιακό Σιντριβάνι, όπου μας περίμενε ένα φαντασμαγορικό show, γεμάτο μουσική και χορό. Με τη συνοδεία μίας ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, απολαύσαμε μία χορογραφία, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι, το οποίο χορεύοντας με το νερό και το φως, μεταμόρφωσε με την ενέργειά του το Πάρκο, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ.

Μικροί και μεγάλοι, εντυπωσιασμένοι από το show, σπεύσαμε στην Πλατεία Α, όπου μας περίμενε μία ακόμα έκπληξη. Λίγα λεπτά πριν από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου απολαύσαμε ένα light show, με πολύχρωμα φώτα που «χόρεψαν» στο ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας μαγικές εικόνες και σχέδια, μέχρι που έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Το εκθαμβωτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του The Ellinikon Experience Park αποκαλύφθηκε και αμέτρητα οικολογικά πυροτεχνήματα γέμισαν χρώματα τον ουρανό σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία συναρπαστική μουσική εμπειρία δίπλα από το Σιντριβάνι, με το πρώτο, στην Αθήνα, live του συγκροτήματος οι «Μουσικοί του Κουτιού» από την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί», κορυφώνοντας την ενέργεια και τη διάθεσή μας.

Τι μας περιμένει αυτά τα Χριστούγεννα στο The Ellinikon Experience Park;

Μετά την εκδήλωση της φωταγώγησης του The Ellinikon Experience Park, εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το πάρκο, το οποίο ειδικά για αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτο συναρπαστικές δραστηριότητες.

Για όλη την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το Πάρκο θα παραμείνει ανοικτό καθημερινά, για όλους, με πολλές εκπλήξεις που διαδέχονται η μία την άλλη και ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Κάθε σημείο του αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την ενέργεια μας!

Στο Magic Christmas Carpet, το μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα παίρνει ζωή μέσα από τα… βήματά μας. Λίγα βήματα μόνο αρκούν για να ανακαλύψεις όλους τους μοναδικούς τρόπους, με τους οποίους μπορείς να μεταμορφώσεις το μαγικό αυτό christmas carpet.

The Garden of Reflections

Λίγα μέτρα μακριά, στον πανέμορφο κήπο Ζεν, εκεί όπου έχουμε την ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση και να χαλαρώσουμε, “γεννήθηκε” το Garden of Reflections. Μέσα από ένα υπέροχο παιχνίδι με καθρέπτες, δίνουμε λίγη ακόμα λάμψη από τη δική μας ενέργεια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στο Hill of Lights, θα ανακαλύψεις ένα φωτιστικό installation με pixel mapping, το οποίο γεμίζει το λόγο με εορταστικά μηνύματα. Και στο Christmas Hub, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

The Ellinikon Experience Park Christmas Hub

Η εορταστική εμπειρία φυσικά ολοκληρώνεται με μοναδικές γευστικές προτάσεις από τα Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, το The Ellinikon Experience Park μάς προσκαλεί να ζήσουμε μοναδικά Χριστούγεννα στο Πάρκο, με διαδραστικές εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις, εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, που αποτελεί βασική αρχή σχεδιασμού του Πάρκου του Ελληνικού.

Ειδικά για το διάστημα των γιορτών, η ενέργεια που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον, ο led φωτισμός που χρησιμοποιείται αποκλειστικά, διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80%, σε σύγκριση με τα συμβατικά φωτιστικά.

Το The Ellinikon Experience Park μάς δίνει το πιο αξέχαστο και ξεχωριστό ραντεβού για αυτές τις γιορτές!

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b