MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR

10 φιλανθρωπικά bazaar για ξεχωριστές, χριστουγεννιάτικες αγορές με καλό σκοπό

Αυτές τις γιορτές πραγματοποιούμε τις αγορές μάς σε κάποιο από τα πολυάριθμα χριστουγεννιάτικα bazaar της Αττικής στηρίζοντας το έργο φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων με πρωτότυπα και ξεχωριστά δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα «κοντοζυγώνουν» και αν ακόμη προβληματίζεστε για το τι δώρα να αγοράσετε φέτος για εσάς και τους αγαπημένους σας, τα χριστουγεννιάτικα bazaar που λαμβάνουν χώρα, αυτήν την περίοδο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, έρχονται για να σας δώσουν την λύση. Μέσα από μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων, καλόγουστων και χειροποίητων δημιουργιών χαρίζουμε το χαμόγελο στους δικούς μας ανθρώπους, στηρίζουμε το σημαντικό έργο διαφόρων φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων, πιστοί στο πνεύμα της πιο λαμπερής γιορτής του χρόνου που κυριαρχείται από την έννοια της αγάπης, την προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Παρακάτω ακολουθούν δέκα φιλανθρωπικά και φιλοζωικά χριστουγεννιάτικα bazaar για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα:

1. Δρόμοι Ζωής: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 87ο Δημοτικό Σχολείο στο Γκάζι

Οι «Δρόμοι Ζωής», η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για μια κοινωνία ανοιχτή, με αποδοχή, κατανόηση διαφορετικότητας και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους, που θα πραγματοποιηθεί 17-18 Δεκεμβρίου στο 87ο Δημοτικό Σχολείο στο Γκάζι. «Ανοίγουμε» τις καρδιές μας, μοιραζόμαστε την αγάπη που έχουμε μέσα μας και ανταμώνουμε ξανά όλοι μαζί σε μια γιορτή γεμάτη πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες, ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές φτιαγμένες από αγνά υλικά, παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά, μπουφέ, γέλια και μουσικές.
17-18 Δεκεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ. – 21:00
Τοποθεσία: 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ορφέως 58, Γκάζι | Πληροφορίες: www.dromoi-zois.gr

2. Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού μάς προσκαλεί και αυτές τις γιορτές να διαδώσουμε το πολυτιμότερο μήνυμα των Χριστουγέννων, την αξία της προσφοράς, και να στηρίξουμε το έργο του, πραγματοποιώντας τις αγορές μας στο Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, που λαμβάνει χώρα έως τις 23 Δεκεμβρίου, στους χώρους του Οργανισμού, στην Αγία Παρασκευή. Εκεί θα βρούμε- σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -80%!)- μία τεράστια συλλογή από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη. Παράλληλα, το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Χαμόγελου», καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, θα δώσει το παρόν σε διάφορα σημεία της Αθήνας και άλλες πόλεις της Ελλάδας, με γούρια, στολίδια, παιχνίδια, είδη σπιτιού και γραφείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές.
2-23 Δεκεμβρίου 2022 | 10:00 – 19:00
Τοποθεσία: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή. Τηλέφωνο e-shop: 2107647760. Email: [email protected]. | www.hamogelo.gr

3. Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Πολεμικό Μουσείο

Αλληλεγγύη στους τετράποδους φίλους μας που έχουν ανάγκη μάς καλεί να επιδείξουμε και αυτές τις γιορτές η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.) μέσα από το χριστουγεννιάτικο bazaar της που θα λάβει χώρα, στο Πολεμικό Μουσείο, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Εκεί θα βρούμε μια τεράστια ποικιλία ειδών σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές: Βιβλία, ρούχα, είδη σπιτιού και είδη για όλη την οικογένεια, αντίκες, πίνακες, χριστουγεννιάτικα, δίσκοι, cd’s, συλλεκτικά κομμάτια και πολλά άλλα. Με τα έσοδα να διατίθενται για τα κακοποιημένα και βασανισμένα αδέσποτα ζώα που νοσηλεύονται στις εγκαταστάσεις του Σωματείου καθώς και για την παράταση φιλοξενίας εκείνων που αδυνατούν ακόμη να ενταχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον και «βρίσκονται» προς αναζήτηση νέου σπιτιού.
Σάββατο 10/12, 09:00 – 19:00 | Κυριακή 11/12, 10:00 – 17:00
Τοποθεσία: Πολεμικό Μουσείο, Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, Αθήνα. | http://www.filozoiki.gr/arxikh

4. Φιλοζωικό Bazaar για τα Αδέσποτα από το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr στον Πολυχώρο Σπούτνικ

Φωτογραφία: Avel Chuklanov/usnplash

To Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να διασώσει περισσότερα από 4.000 ευάλωτα- άρρωστα, χτυπημένα ή εγκαταλελειμμένα- ζώα και παράλληλα αγωνίζεται για την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους, μάς υποδέχεται μαζί με τους φίλους και τα κατοικίδια μας, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 10:00 – 22:00, στον πολυχώρο Σπούτνικ, στο κέντρο της Αθήνας, για το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικό bazaar του, κύρια πηγή χρηματοδότησης των δράσεων του. Εκεί θα βρούμε καταληκτικά χειροποίητα προϊόντα όπως γούρια, κοσμήματα, δώρα και λιχουδιές, είδη για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, βιβλία και φυσικά τα μοναδικά προϊόντα Stray – φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες.
Σάββατο 10/12, Κυριακή 11/12 | 10:00 – 22:00
Τοποθεσία: Πολυχώρος Σπούτνικ, Κεραμεικοῦ 46, Αθήνα | https://straygr.gr

5. «Το Επισκεπτήριο» στο Μεταξουργείο: Χειροποίητες κούκλες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Για άλλη μια χρονιά το «Εργαστήρι Μαιρηβή» διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εργαστήριο «Λόγος και Ύφασμα» της ΑΡΣΙΣ, έκθεση με χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας. Η έκθεση, της οποίας τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα κατατεθούν στο λογιστήριο των φυλακών- ξεχωριστά για την κάθε κρατούμενη- θα πραγματοποιηθεί, στον χώρο του «Εργαστηρίου Μαιρηβή», στο Μεταξουργείο, 16-18 Δεκεμβρίου 2022. Οι κούκλες αυτές μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο δώρο για εμάς και τους αγαπημένους μας και παράλληλα μια «ανάσα» στήριξης για μια από τις πιο καταφρονημένες «ομάδες» της κοινωνίας μας.
Παρασκευή 16, Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 | 11π.μ. – 8μ.μ.
Ελεύθερη Είσοδος
Τοποθεσία: «Εργαστήρι Μαιρηβή», Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο. Τηλ.: 210522218. Ε: [email protected]. https://www.mairivi.gr/el/

6. «Το Πανηγύρι της Αγάπης»: Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σύλλογου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α «Το Εργαστήρι» στο Μετρό Συντάγματος

Σε μια γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας μάς προσκαλεί ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι», την Τρίτη 13 την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στον σταθμό Μετρό Συντάγματος. Για ένα τριήμερο, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια «στάση αγάπης» και να συμβάλλουμε στο έργο για μια ακόμη «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» με κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά των χειροποίητων δημιουργιών των παιδιών του «Εργαστηρίου» καθώς και προϊόντων από τη μεγάλη συλλογή που προσφέρονται κάθε χρόνο από εταιρίες και ιδιώτες.
Τρίτη 13/12, Τετάρτη 14/12, Πέμπτη 15/12 | 09:00 – 21:00
Τοποθεσία: Μετρό Συντάγματος, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα. | https://www.ergastiri.org/

7. Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να υποδεθούμε τα Χριστούγεννα με χαρά και αισιοδοξία ενισχύοντας, παράλληλα, την προσπάθεια προάσπισης και προώθησης των δικαιωμάτων των παιδιών, μέσα από μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα λάβει χώρα στην KN Group _ Design that works την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, από τις 11:00 έως τις 17:00. Η εορταστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες/εργαστήρια, αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών, bazaar χριστουγεννιάτικων ειδών και όχι μόνο, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, κεράσματα αλλά και live μουσική, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες με το ντουέτο των Burger Project, τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και άλλες εκπλήξεις.
Κυριακή 18/12, 11:00 – 17:00 
Για δήλωση συμμετοχής στις δράσεις και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
Τοποθεσία: KN Group – Desing that Works, Βασιλίσσης Σοφίας, 61, Αθήνα | https://ddp.gr/

8. ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση: Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες στο Εμπορικό Κέντρο Atrium

Φωτογραφία: unsplash/ freestocks

O Σύλλογος Οικογένειας της Εναλλακτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Atrium (Xαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα 10679). Στο Bazaar θα βρείτε αμέτρητες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και κατασκευές-γούρια, πολλές φανταστικές ιδέες για μικροδωράκια για τους αγαπημένους μας όπως εποχιακά είδη, διάφορα είδη σπιτιού – ρουχισμού, παραδοσιακά προϊόντα, καθώς και διακοσμητικά φυτά.
Σάββατο 17/12/2022   10:00 π.μ – 08:00 μ.μ και Κυριακή 18/12/2022    10:00 π.μ – 08:00 μ.μ
Εμπορικό Κέντρο Atrium, Xαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα. | www.kethea.gr

9. Χριστουγεννιάτικα Bazaar του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τα Χριστούγεννα είναι και επίσημα εδώ και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στην προσπάθειά του να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών και να χαρίσει ελπίδα και δύναμη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με την ασθένεια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, διοργανώνει, για όλο τον Δεκέμβριο, Bazaar σε διάφορα σημεία της Αθήνας με προϊόντα από το eshop του. Τα bazaar θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες και μέρη: Παρασκευή 9/12 έως Σάββατο 31/12 – Golden Hall (1ος όροφος), Κυριακή 11/12 – Pet City κατάστημα Βούλας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 183, Βούλα), Δευτέρα 19/12 – ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνα, Παρασκευή 16/12 έως Σάββατο 31/12 – River West, Σάββατο 17/12 & Κυριακή 18/12 – Shopping House Άλιμος, Κυριακή 18/12 – Pet City κατάστημα Τατοΐου (ΤατοΪου 161, Κηφισιά 145 64), Δευτέρα 19/12 – Upper House Attica με την content creator Lia Barola (17:00 – 21:00).
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

10. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας μάς περιμένει, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στους χώρους του Ιδρύματος, στον Πειραιά, για το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του. Στους πάγκους του θα βρείτε παραδοσιακά γλυκίσματα, ποικιλία από δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως είδη διακόσμησης, εορταστικά καλάθια και άλλες εκπλήξεις που προσφέρθηκαν με αγάπη από τους χορηγούς και τους δωρητές ή προετοιμάστηκαν με πολύ μεράκι από το προσωπικό και τους εθελοντές.
Σάββατο 10/12, Κυριακή 11/12, 10:00 – 20:00 
Ελεύθερη Είσοδος
Χατζηκυρειάκιο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Κλεισόβης 18, Πειραιάς | https://www.xatzikiriakio.gr/

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b