MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ένα από τα ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης βρίσκεται στη Δράμα

Το καταπράσινο Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης της Δράμας.

Monopoli Team

Με μακραίωνη ιστορία και πολλά αξιοθέατα, γραφικές γειτονιές, διατηρητέα κτήρια που χαρίζουν μοναδική ατμόσφαιρα στην πόλη, χώρους πρασίνου και άφθονα νερά να αναβλύζουν, η Δράμα υποδέχεται τους επισκέπτες της με υπέροχες εικόνες και τοπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚήποι Ζαγορίου: Ταξίδι στο χωριό των γεφυριών12.09.2018

Aν ένα σημείο στη Δράμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως σήμα κατετεθέν της πόλης αυτό είναι σίγουρα το Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, μια όαση 60 περίπου στρεμμάτων. Ένα μικρός παράδεισος, όλες τις εποχές του χρόνου, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην Ελλάδα: 4 διαφορετικοί προορισμοί για τις πιο μαγικές γιορτές μακριά απ’ την πόλη12.09.2018

Η Δράμα είναι μια πόλη που χτίστηκε πάνω σε νερά. Οι κεντρικές πηγές των νερών αυτών βρίσκονται στον Κήπο και στην Αγία Βαρβάρα. Το καταπράσινο Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας και έχει συμπεριληφθεί στα 60 ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης, στο πλαίσιο του προγράμματος Culture 2000. Η διαμόρφωση του χώρου βασίστηκε σε μελέτη του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης η οποία πήρε το πρώτο βραβείο στο Αμβούργο ως καλύτερη μελέτη – αξιοποίηση τουριστικού χώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b