MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κήποι Ζαγορίου: Ταξίδι στο χωριό των γεφυριών

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πόλη των Ιωαννίνων, οι Κήποι είναι ένα από τα γνωστότερα χωριά του Ζαγορίου.

Monopoli Team

Όνομα και πράγμα, το χωριό είναι χτισμένο σε ένα καταπράσινο σημείο, ενώ γύρω του βρίσκονται τα πιο όμορφα πέτρινα γεφύρια της περιοχής.

Τα Ζαγοροχώρια είναι ένας από τους ωραιότερους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας. Ένας τόπος αυθεντικός, άγριος, υποβλητικός. Αν πάτε μια φορά, σίγουρα θα θέλετε να επιστρέψετε σύντομα για να ανακαλύψετε άλλο ένα χωριό, άλλον ένα κρυμμένο θησαυρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔίλοφο: Απόδραση σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Ζαγορίου12.09.2018

Δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει το πιο όμορφο χωριό του Ζαγορίου. Ωστόσο, αν θέλετε ένα χωριό που θα αποτελέσει αφετηρία για πολλές εκδρομές και ταυτόχρονα θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά τα ωραιότερα γεφύρια της περιοχής, οι Κήποι στο κεντρικό Ζαγόρι αποτελούν ιδανική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαγοροχώρια: Μια βόλτα στα πιο εντυπωσιακά γεφύρια12.09.2018

Σε απόσταση περίπου 40 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων, οι Κήποι είναι ένα από τα γνωστότερα Ζαγοροχώρια. Το χωριό ήταν παλιά πρωτεύουσα του Ζαγοριού και πήρε το όνομά του από τους πολλούς κήπους που βρίσκονται γύρω από το Μπαγιώτικο ρέμα που κυλάει στη νότια πλευρά του. Όνομα και πράγμα, οι Κήποι είναι χτισμένοι σε υψόμετρο 800 μ., ανάμεσα σε κατάφυτους λόφους.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b