MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Airbnb: Τώρα Με 11 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να μείνετε στη ντουλάπα με τη συλλογή sneakers του DJ Khaled

Στον κόσμο των φανατικών συλλεκτών sneakers, ο DJ Khaled κατέχει μία εξέχουσα θέση.

Monopoli Team

Η συλλογή του διάσημου μουσικού περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπάνια αθλητικά παπούτσια του πλανήτη όλα τακτοποιημένα σε ένα δωμάτιο ντουλάπα, το οποίο είναι αφιερωμένο μόνο σ’ αυτά.

Κι ενώ ο ίδιος μοιράζεται εδώ και χρόνια στα social media εικόνες και βίντεο από την αγαπημένη του ντουλάπα, φαίνεται ότι αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό και τον ίδιο το χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτιβ ΜακΚουίν: Το παραθαλάσσιο καταφύγιο του «βασιλιά του cool» στο Μαλιμπού μόλις βγήκε στην αγορά για 17 εκατ. δολάρια12.09.2018

Η once in a lifetime ευκαιρία για δύο τυχερούς να περάσει μια νύχτα στην ντουλάπα με αθλητικά παπούτσια του DJ Khaled έγινε πραγματικότητα χάρη στην Airbnb. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της, η διάσημη πλατφόρμα φιλοξενίας επιβεβαίωσε ότι οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, για μόλις 11 δολάρια, με τους επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν κάτι περισσότερο από ένα άνετο κρεβάτι. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το δωμάτιο μόνο για δύο διανυκτερεύσεις, 5 και 6 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b