MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»

Ίσως να μην υπάρχει ακίνητο με πιο νεοϋορκέζικο χαρακτήρα από ένα ρετιρέ που ανήκε στο παρελθόν στην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Monopoli Team

Το διαμέρισμα που κάποτε αποτελούσε το σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Collect Pond House, στο νούμερο 366 της λεωφόρου Broadway, στην Tribeca. Ωστόσο, τόσο η κατοικία όσο και ολόκληρο το κτίριο έχουν ανακαινιστεί εκτενώς από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έζησε εκεί, τη δεκαετία του ’90. Και ναι, αν αναρωτιέστε, διαθέτει στην πραγματικότητα ένα δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζήλευε ακόμη και η ηρωίδα της σειράς, Κάρι Μπράντσοου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Jimmy Fallon έχει μετατρέψει το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη σε έργο τέχνης12.09.2018

Ενωμένο με μια δεύτερη μονάδα κάτω από το αρχικό ρετιρέ, το εξαιρετικά κομψό duplex διαθέτει τώρα τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια στα δύο του επίπεδα, καθώς και μια εκπληκτική βεράντα στον τελευταίο όροφο 93 τετραγωνικών μέτρων για χαλάρωση με θέα το Empire State Building.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑByrdview: Πωλητήριο στη βίλα του Φρανκ Σινάτρα που φιλοξένησε τη Μέριλιν και τα πάρτι του Rat Pack12.09.2018

Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν μινιμαλιστικό design και είναι διακοσμημένοι με μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες, συνδυασμένες αρμονικά με εκείνες που παραπέμπουν στην προέλευση του κτιρίου του 20ού αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b