MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Nicki Aycox: «Έφυγε» σε ηλικία 47 ετών η «Meg» του Supernatural

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Nicki Aycox, η οποία είχε γίνει γνωστή από τον ρόλο της ως «Meg Masters» στο Supernatural.

Monopoli Team

Η ηθοποιός Nicki Aycox, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από τον ρόλο της ως «Meg Masters» στο Supernatural, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε πρόσωπο από το συγγενικό της περιβάλλον, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. «Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και αγαπημένη μου νύφη, Nicki Aycox Raab, πέθανε χθες με τον αδελφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Ήταν σίγουρα μαχήτρια και όλοι όσοι την γνώριζαν την αγαπούσαν», έγραφε συγκεκριμένα η ανάρτηση της κουνιάδας της ηθοποιού, Susan Raab Ceklosky.

Παρ’ όλα αυτά δεν αναφέρθηκε στην αιτία του θανάτου της, ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, η ίδια η  Nicki Aycox είχε ανακοινώσει ότι είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

«Αρρώστησα πολύ και νόμιζα ότι είχα Covid τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Λοιπόν, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Κατέληξα σε νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε λευχαιμία», είχε αναφέρει συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021.

Η Aycox τότε είχε πει πως σκοπεύει να «παλέψει» την λευχαιμία μέσω της χημειοθεραπείας και θα ενημερώσει σύντομα το κοινό της στα social media με «μια καλύτερη φωτογραφία» στο μέλλον. «Θα επιστρέψω καλύτερη, πιο δυνατή και πιο σοφή!», είχε τονίσει.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 25 Μαρτίου με ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδά την επιτυχία των Whitesnake, «Here I Go Again» σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραφε: «Σταματήστε! Μην προσπαθήσετε να τραγουδήσετε μουσική της δεκαετίας του ’80 μετά τη λήψη χημειοθεραπείας, θα προκαλέσει απώλεια μνήμης», προσθέτοντας στη δημοσίευση αυτή ετικέτες όπως #alwayskeepfighting, #cancersucks και #chemowarrior.

Ο Eric Kripke, ο οποίος υπέγραφε το Supernatural, αναφέρθηκε στο συμβάν, εκφράζοντας την στεναχώρια του για την πρόωρη απώλειά της.  «Ήταν απολαυστική (…). Θαύμαζα το πώς έκανε μια απλή λέξη όπως το ‘ανιαρή’ θρυλική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Aycox εμφανίστηκε στην πρώτη και τέταρτη σεζόν του Supernatural και είχε παίξει και σε σειρές όπως Cold Case, Providence, Over There, ED και Dark Blue. Η τελευταία της ταινία ήταν το Dead on Campus του 2014.

Με πληροφορίες από People.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b