MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Στιγμιότυπο από την ταινία Δεσμοί Γυναικών
Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 48: Όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για το γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη, ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα. Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα. Ο Κανέλος πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας. Ο Χαραλάμπης ψάχνει να βρει τι εξτρίμ έκπληξη θα κάνει στην Καλλιοπίτσα του και ετοιμάζεται να την εντυπωσιάσει, ενώ ο Σίμος στηρίζει τη «μαμασίτα» Βαλέρια και ετοιμάζεται να πάει στο γάμο του πατέρα του. Ο Βλάσης πάλι ετοιμάζεται να… κλέψει τη νύφη, με εντολή Ζαφείρως. Η Σύλβια καταφέρνει να αυξήσει τις πιθανότητές της για την ανάληψη της προεδρίας, μοιράζοντας δωρεάν αστρολογικές προβλέψεις σε όλο το χωριό, ενώ ο Σώτος παλεύει να την πείσει να μην το κάνει, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα ξεμπροστιάσει ο Κανέλος το Τζώρτζη; Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει το γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 31: Ο Άγης αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να τα καταφέρει… Ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Στον Παράδεισο, η αδικαιολόγητη απουσία της Μιράντας, έχει αναστατώσει τους πάντες. Η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση ζει έναν εφιάλτη. Την απειλεί για να του αποκαλύψει που είναι κρυμμένη η γυναίκα του… Τι θα διαλέξει να σώσει τελικά, την κυρία Ματούλα ή τον εαυτό της;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 28: Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε πάρει ο Σέργιος θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του φίλου του. Και η Αγγελική από την άλλη, αποφασίζει να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον πατέρα της σχετικά με την Νεφέλη και του λέει ψέματα για τις επόμενες κινήσεις της. Το σχέδιο τώρα της Μάρθας, για να φέρει πιο κοντά την κόρη της με τον Δημήτρη, παίρνει εντελώς άλλη τροπή από εκείνη που είχε υπολογίσει. Παράλληλα η Φωτεινή, βρίσκει τη Μυρτώ, ελαφρώς ζαλισμένη από το αλκοόλ στο σπίτι του πατέρα της. Η Νεφέλη, είναι ακόμα πιο μπλεγμένη συναισθηματικά μετά το φιλί που της έδωσε ο Στέφανος. Για εκείνον ή τον Ορέστη τελικά χτυπά πιο δυνατά η καρδιά; Στην εταιρία τώρα, η Φανή θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη, ακούγοντας ένα τηλεφώνημα του Διονύση. Όμως πιο δυσάρεστη θα είναι η έκπληξη που θα αντιμετωπίσει η Αγγελική, στο σπίτι των Μακρήδων.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 14: Ένας μικροτραυματισμός του Θάνου σε ένα παιχνίδι με τον Αρίστο οδηγεί σε έναν μεγάλο καβγά του Αρίστου με την Μελίνα, ο οποίος καταλήγει με τα μισά κεραμικά της Μελίνας σπασμένα και μια έκτακτη επίσκεψη του ψυχολόγου της στην βίλα. Παράλληλα, ο Θανάσης κάνει ασκήσεις ετοιμότητας σε όλους στο σπίτι για την περίπτωση που πάθει καρδιακή προσβολή, ενώ ο Θάνος, όταν η Εριέττα του ζητάει να γίνει ο παρτενέρ της στα μαθήματα χορού, της αποκαλύπτει την συμφωνία του με τον Αλέξανδρο να μην την διεκδικήσει κανείς. Κι ενώ ο Αλέξανδρος και ο Θάνος ανταγωνίζονται για την χορευτική τους δεινότητα, η Εριέττα αρνείται να το αφήσει να περάσει έτσι.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 31: Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής θα δει όμως κάτι που θα την καταρρακώσει. Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες, και ένα τηλεφώνημα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, με απρόσμενες συνέπειες.

22:00 Φαντασία στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 2: Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η παραγωγή αποτυπώνει την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έpωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s. Τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια, αγάπες και λουλούδια… με αυτές τις πέντε λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει την ατμόσφαιρα της εποχής. Στο επίκεντρο της πλοκής, το μοιραίο εpωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορα της και το λαϊκό-ποπ αστέρι της εποχής, καθώς το πάθοs των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούριων κομματιών που είναι συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της περιόδου.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 12: Καθώς ο Χρήστος ξαναβρίσκει τη χαμένη δύναμή του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο παραδίνοντας του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή. Μαζί με τη συμμαχία του με τον Στέλιο το έδαφος προετοιμάζεται. Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όσα έχουν συμβεί. Ο Στρατής από την άλλη είναι βυθισμένος σε μια μνήμη παλιά που ρίχνει άλλο φως στη σχέση του με τη Μαρίνα. Καθώς η Νίτσα και η Διαμάντω παλεύουν να σώσουν τα χέρια του Σήφη, η Ζέτα ψάχνει μια απάντηση για τη δική της τύχη στην Αθήνα. Δεν ξέρει ότι μια ανάσα πιο κει στέκεται και την κοιτά ο χειρότερός της εφιάλτης.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 19: Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVariety: Μπορεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική τηλεόραση;12.09.2018

Ταινίες

20:10 High Ground στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια παραγωγής Αυστραλίας 2020

Σκηνοθεσία: Στίβεν Τζόνσον Ηθοποιοί: Τζέικομπ Τζούνιορ Νάιγκαλ, Σάιμον Μπέικερ, Τζακ Τόμσον

Σε μια απόπειρα να σώσει ότι απέμεινε από την οικογένειά του, ένας νεαρός Αβορίγινας συνεργάζεται με έναν πρώην στρατιώτη για τον εντοπισμό του θείου του. Στη διάρκεια του ταξιδιού, μια σχέση εμπιστοσύνης θα γεννηθεί μεταξύ τους.

21:00 Οι Αναλώσιμοι 2 στο STAR

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Σάιμον Ουέστ Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουΐλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν

Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γιένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ, ενώνονται ξανά, καθώς ο Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία, φαινομενικά, απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Έχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή, που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδελφό τους.

21:00 Ζωολογικός Τύπος στο OPEN BEYOND

Κωμωδία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι Ηθοποιοί: Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον, Λέσλι Μπιμπ, Ντόνι Γουόλμπεργκ

Ο Γκρίφιν Κις εργάζεται χρόνια ως φύλακας σε ένα ζωολογικό πάρκο παραμένοντας εργένης. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο λόγος που δεν έχει βρει ακόμα τα ταίρι της ζωής του είναι το … ασυνήθιστο επάγγελμά του. Κάτι το οποίο σκέφτεται να αλλάξει. Όταν όμως τα ζώα του πάρκου αντιληφθούν ότι ο αγαπημένος τους Γκρίφιν έχει σκοπό να τα εγκαταλείψει, αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βοηθήσουν την κατάσταση με το δικό τους τρόπο.

21:50 Ένα Τυφλό Πάθος στον ΣΚΑΪ

Ρομαντικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μέιλερ Πρωταγωνιστούν: Άλεκ Μπόλντγουιν, Ντέμι Μουρ, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Βίβα Μπιάνκα, Τζέιμς ΜακΚάφρι

Ένας επιτυχημένος συγγραφέας βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή, καθώς χάνει τη σύζυγό του και την όρασή του σε ένα τραγικό δυστύχημα. Παλεύοντας να συνηθίσει την απώλεια και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες της νέας του καθημερινότητας, νιώθει να χάνει σιγά σιγά την όρεξή του για τη ζωή. Όμως τα πάντα θα ανατραπούν και πάλι χάρη στη γνωριμία του με μια παντρεμένη γυναίκα.

22:00 Ο Κύριος Τζόουνς στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό, ιστορικό δράμα, συμπαραγωγής Πολωνίας – Μ. Βρετανίας 2019

Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Νόρτον, Βανέσα Κίρμπι, Πίτερ Σάρσγκαρντ

1933. Ο Γκάρεθ Τζόουνς είναι ένα φιλόδοξος Ουαλός ρεπόρτερ που έγινε διάσημος όταν έγινε γνωστό ότι ήταν ο πρώτος ξένος δημοσιογράφος που συνομίλησε με τον Χίτλερ. Ψάχνοντας να βρει το επόμενο μεγάλο θέμα του, εργάζεται ως πολιτικός σύμβουλος. Η Σοβιετική «Ουτοπία» είναι το κύριο θέμα των ειδήσεων και ο Τζόουνς αναρωτιέται πως ο Στάλιν χρηματοδοτεί την τόσο ταχεία ανάπτυξη της Σοβιετική Ένωσης. Αποφασίσει να ταξιδέψει στην Μόσχα και να επιχειρήσει μια προσωπική συνέντευξη από τον Στάλιν, Εκεί θα γνωρίσει την Άντα Μπρουκς μια βρετανίδα δημοσιογράφο που αποκαλύπτει ότι η αλήθεια πίσω από το καθεστώς πνίγεται βίαια. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του δημοσιογράφου Γκάρεθ Τζόουνς, του ανθρώπου που κατέγραψε το θάνατο εκατομμυρίων Ουκρανών από το Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας (1932-1933) ή Γολoντομόρ.

22:00 Δεσμοί Γυναικών στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία παραγωγής Γαλλίας και Βελγίου 2021

Σκηνοθεσία: Μαχαμέτ – Σαλέχ Χαρούν Ηθοποιοί: Ατσουάχ Αμπακάρ Σουλεϊμάν, Ριάν Καλίλ Αλιό, Γιουσούφ Ντζαορό

Μια ανύπαντρη μητέρα μαθαίνει ότι η 15χρονη κόρη της όχι μόνο είναι έγκυος αλλά και επιθυμεί να διακόψει την κύηση. Μόνο που, στην ισλαμική αφρικανική χώρα όπου ζουν, οι εκτρώσεις απαγορεύονται από τη θρησκεία και τον νόμο.

23:15 Ο Επιβάτης στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ

Ο Μάικλ Μακ Κόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με τη σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Σε μια άσχημη μέρα για εκείνον, καθώς απολύθηκε και στη συνήθη διαδρομή με το τρένο επιστρέφοντας σπίτι του, μια επιβάτης του συστήνεται ως Τζοάνα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Εύκολη δουλειά, θα σκεφτόταν κάποιος αλλά ο Μάικλ σύντομα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος σε μια συνωμοσία.

23:15 Robocop 2 στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1990

Σκηνοθεσία: Ίρβιν Κέρσνερ Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Γουέλερ, Νάνσι Άλλεν, Ντάνιελ Ο’Χέρλι, Τομ Νούναν

Το ανδροειδές – αστυνομικός, RoboCop επιστρέφει στη δράση για να προστατεύσει τους πολίτες του Ντιτρόιτ, αντιμέτωπος όμως αυτή τη φορά με μια θανάσιμη πρόκληση, καθώς ένας πρώην υπάλληλος της OCP δημιουργεί κρυφά ένα νέο, κακόβουλο αντίγραφό του, τον RoboCop 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚουέντιν Ταραντίνο: Γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ταινία της Marvel;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b