MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Billie Eilish και Jesse Rutherford στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί – με κουβέρτα και πιτζάμες

Φορώντας τις ασορτί Gucci πιτζάμες τους και αγκαλιά με τη Gucci κουβέρτα τους, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Πηγή: Instagram/@billieeilish
Monopoli Team

Από τότε που η Billie Eilish και ο Jesse Rutherford είναι ζευγάρι αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τις περιορίζουν στο ελάχιστο. Βέβαια, οι φωτογραφικοί φακοί των παπαράτσι τους έχουν απαθανατίσει μαζί σε καθημερινές στιγμές, αλλά ποτέ επίσημα.

Γι’ αυτό, η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο LACMA Art + Film Gala 2022 στο Λος Άντζελες, όπου έκαναν επιτέλους το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί, αποτελεί γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish μάς προειδοποιεί για την κλιματική αλλαγή στο τρέιλερ του «Dear Earth»12.09.2018

Για το ζευγάρι ένα απλό μαύρο φόρεμα ή ένα απλό κουστούμι αποτελεί κάτι το “ντεμοντέ”, έτσι και η στιλιστική επιλογή τους για την περίσταση περιελάμβανε…πιτζάμες και μια κουβέρτα, έτσι ώστε να κάνουν τη διαφορά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA County Museum of Art (@lacma)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την 20χρονη τραγουδίστρια να εμφανίζεται με ρούχα του γνωστού οίκου. Η Billie Eilish είναι μια από τις μούσες του σχεδιαστή Alessandro Michele, οπότε δεν μάς εκπλήσσει που εμφανίζεται φορώντας κάτι που φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci.

Έτσι, στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala 2022, η Eilish επέλεξε να φορέσει ένα νυχτικό με δαντέλα και μακριά ρόμπα, όλα με το μονόγραμμα της Gucci πάνω τους. Το λουκ της περιελάμβανε ακόμη και μια ασορτί μάσκα ύπνου. Όσο για τον Rutherford, τον τραγουδιστή των The Neighbourhood, φόρεσε ένα πουκάμισο με παντελόνι πιτζάμας από το ίδιο μεταξωτό ύφασμα. Και οι δύο φορούσαν επίσης παπούτσια Gucci.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα είναι αγαπημένοι διάσημοι σε 40 χρόνια; Ένας TikToker μάς έχει την απάντηση12.09.2018

Αυτή ήταν και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά από την επισημοποίηση της σχέσης τους στο Instagram.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b