MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Billie Eilish μάς προειδοποιεί για την κλιματική αλλαγή στο τρέιλερ του «Dear Earth»

Η Billie Eilish ανακηρύσσει τη Γενιά Ζ «Σωτήρες του Πλανήτη» στο νέο τρέιλερ του «Dear Earth», ενός special You Tube Event, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από τη showbiz, την πολιτική και τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό.

Μπίλλι Άιλις
Φωτογραφία: Kelia Anne MacCluske
Monopoli Team

Η Billie Eilish, οι Blackpink και ο Lil Dicky βρίσκονται στην καρδιά του νέου τρέιλερ για το «Dear Earth», ενός επερχόμενου You Tube Originals special set που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου.

«Αποτελεί ευθύνη μας να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», δηλώνει ηBillie Eilish στο τρέιλερ, ενώ η Rosé των Blackpink προσθέτει ότι «Η γενιά μας πρέπει να ενωθεί. Πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί ώστε να σώσουμε τη γη». 

Λίγα λόγια για το special event

Το «Dear Earth» αποτελεί μια «μεγάλη, παγκόσμια γιορτή για τον πλανήτη μας και το τι χρειάζεται να κάνουμε ώστε να αντιστρέψουμε την κλιματική αλλαγή. Στη γεμάτη μουσικές εμφανίσεις βραδιά, θα λάβουν επίσης μέρος διάσημοι περιβαλλοντικοί ακτιβιστές, celebrities και δημιουργοί, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τρόπους για να κάνουμε τις ζωές μας περισσότερο βιώσιμες». 

Στο special event αναμένεται να συμμετέχουν ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντέσμοντ Τούτου, η Anitta, η Μπίλλι Άιλις, ο Τζέιντεν Σμιθ, οι Lil Dicky + GaTa, η Μαρσάι Μάρτιν, οι θρυλικές μαριονέττες του Μάπετ Σόου και ο Μπομπ Σφουγγαράκης… μαζί με πολυάριθμους δημιουργούς του You Tube. Το εν λόγω show εγκαινιάζει έναν μήνα γεμάτο νέες σειρές, ιδέες και δράσεις, επικεντρωμένες στην «επούλωση των πληγών» του πλανήτη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFinneas: Ο αδερφός και παραγωγός της Billie Eilish κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του12.09.2018

Η Billie Eilish πρόσφατα συμμετείχε στο Global Citizen Live, ένα φεστιβάλ που έλαβε χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και το οποίο αποτέλεσε μέρος των πρωτοβουλιών του Global Citizen, ενός οργανισμού με στόχο να δώσει τέλος στην ακραία φτώχεια έως το 2030. Η τραγουδίστρια μαζί με τον αδερφό της Finneas, πραγματοποίησαν εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή στο πλευρό των Coldplay.

Πηγή: Rolling Stone 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b