MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μιχάλης Οικονόμου σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είσαι πρωτοπόρος, μας έδειξες το δρόμο»

«Σκέψου, όμως, ότι πριν από 10 χρόνια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα στην κρατική τηλεόραση. Απλώς χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε στο 2022 και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι» ανέφερε ο Μιχάλης Οικονόμου στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής (Πηγή: Instagram @ecomike)
Monopoli Team

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Ο ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίον μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους. Όταν ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη βάφτιση του γιου τους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε αρχικά: «Κι εγώ έχω βαφτίσει το παιδί μου σε εκκλησία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπόστολος Γκλέτσος και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους χόρεψαν στα «Νούμερα» και τρέλαναν το Twitter12.09.2018

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή: «Είσαι πρωτοπόρος, μας έδειξες το δρόμο σε κάποια θέματα». Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ως εξής: «Το έκανα γιατί ήταν οι ανάγκες της ζωής μου αυτές και δεν υπήρχε δεύτερη κουβέντα. Υπήρξε ένα θάρρος προσωπικό, αλλά ας το αφήσουμε. Σκέψου, όμως, ότι πριν από 10 χρόνια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα στην κρατική τηλεόραση. Απλώς χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε στο 2022 και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί τα έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη συγκινούν ακόμα;12.09.2018

Μάθετε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b