MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Lamborghini vs Ferrari: Η έχθρα δύο κολοσσών στην ταινία «Lamborghini: The Man Behind The Legend»

Η κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ πάντα αγαπούσε τα αυτοκίνητα αλλά και τις ιστορίες πίσω από αυτά. Μια νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο , έρχεται τώρα να διηγηθεί την κόντρα μεταξύ δύο κολοσσών της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας: της Ferrari και της Lamborghini.

Monopoli Team

Tο πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Lamborghini: The Man Behind The Legend» μόλις κυκλοφόρησε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην ταινία που εξιστορεί τη ζωή του Φερούτσιο Λαμποργκίνι, ιδρυτή του ομώνυμου κατασκευαστή supercar, και την κόντρα του με τον θρυλικό Ένζο Φεράρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈντσο Φεράρι: H ζωή μιας από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας αυτοκίνησης γίνεται ταινία12.09.2018

Πολλές διαφορετικές εκδοχές έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας για το πως οι δύο από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της αυτοκινητοβιομηχανίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη γέννηση της Lamborghini.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGeorge R.R. Martin: Ο συγγραφέας του Game of Thrones δώρισε 5 εκατ. δολάρια στο Πανεπιστήμιο Northwestern για νέους φοιτητές12.09.2018

Ferrari vs Lamborghini: Πώς ξεκίνησε η έχθρα

Μέχρι τη δεκαετία του 1960, ο Φερούτσιο Λαμποργκίνι είχε δημιουργήσει μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση κατασκευής τρακτέρ. Με τον πλούτο που συσσωρεύτηκε από την εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρησή του, ο Φερούτσιο αγόρασε δύο σπορ αυτοκίνητα Ferrari, ένα για τον εαυτό του και ένα για τη γυναίκα του.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b