MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

George R.R. Martin: Ο συγγραφέας του Game of Thrones δώρισε 5 εκατ. δολάρια στο Πανεπιστήμιο Northwestern για νέους φοιτητές

Αν είχατε γράψει μια σειρά από θρυλικά βιβλία, τα οποία αργότερα θα μετατρέπονταν σε τηλεοπτική σειρά στο κανάλι HBO, σίγουρα θα πλουτίζατε. Κι αν για κάποιους κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο, ο συγγραφέας του «Game of Thrones», George R.R. Martin, αποφάσισε να τους βοηθήσει να το κάνουν πραγματικότητα.

Monopoli Team

Ο γενναιόδωρος δημιουργός του φανταστικού κόσμου του Γουέστερος, αποφάσισε να μοιραστεί τον πλούτο που του απέδωσε η δουλειά του. Έτσι, δώρισε πρόσφατα ένα μέρος της περιουσίας του στο Πανεπιστήμιο Northwestern, του οποίου απόφοιτος είναι και ο ίδιος. Η συνολική δωρεά των 5 εκατ. δολαρίων θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα διατεθεί στο τμήμα Medill School of Journalism, Media, Integrated Marketing & Communications του πανεπιστημίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗΠΑ: 30 αμερικανικά πανεπιστήμια έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικά12.09.2018

Από το συνολικό ποσό, 3 εκατ. δολάρια θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του «George R.R. Martin Summer Intensive Writing Workshop», το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες της δημοσιογραφίας που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλον Μασκ: Αρχίζει να αποτελεί κίνδυνο για την αμερικανική Δημοκρατία;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b