MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

To επίσημο aftermovie του Release Athens 2022 είναι εδώ: Όλα όσα έγιναν στο φετινό φεστιβάλ σε ένα βίντεο

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, το Release Athens 2022 αποτέλεσε γεγονός, πραγματοποιώντας για άλλη μια φορά μια από τις μεγαλύτερες μουσικές γιορτές. Το Release Athens Aftermovie έφτασε και δίνει τη δική του υπόσχεση για το Release Athens 2023.

Monopoli Team

Μετά από 3 χρόνια “φεστιβαλικής” σιωπής, το Release Athens επέστρεψε φέτος με 12 μέρες γεμάτες μουσική, χορό και αμέτρητα χαμόγελα.

Στη σκηνή της Πλατείας Νερού ανέβηκαν μερικά απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων δεκαετιών όπως οι Iggy Pop, Nick Cave And The Bad Seeds, Slipknot, Liam Gallagher, Pet Shop Boys, London Grammar, Judas Priest και πολλοί άλλοι.

Εμείς φυσικά δεν είχαμε χάσει το φεστιβαλικό γεγονός της χρονιάς -μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας εδώ. Από τον “θεό” Iggy Pop, μέχρι τον πάντα συγκλονιστικό Nick Cave και τα πιο κουλ αγόρια της pop, Pet Shop Boys, το φετινό Release ήταν γεμάτο αξέχαστες στιγμές, που έγραψαν φεστιβαλική ιστορία.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο επίσημο aftermovie, που μόλις κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Release στο YouTube.

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το Release Athens ευχαρίστησε το κοινό που έκανε 5η έκδοση του μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και κλείνει με το Official Aftermovie – μέχρι το επόμενο Release 2023.

Στιγμιότυπο από το Release Athens 2022

Στιγμιότυπο από το Release Athens 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατάμεστο το ΟΑΚΑ για τον 50 Cent και τον Κωνσταντίνο Αργυρό – Στιγμιότυπα από τη συναυλία12.09.2018

Δείτε το Official Aftermovie του Release 2022 εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease 2022: Ιδανικό “φινάλε” με ένα εκρηκτικό show από Slipknot και Sepultura που θα θυμόμαστε για καιρό12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b