MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τον 50 Cent και τον Κωνσταντίνο Αργυρό – Στιγμιότυπα από τη συναυλία

Παρά την αναβολή της συναυλίας, οι θαυμαστές του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού “γέμισαν” από νωρίς το ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά την πιο αναπάντεχη συνεργασία της χρονιάς.

Φωτογραφία: Twitter/50 Cent
Monopoli Team

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε επιτέλους η πολυσυζητημένη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού, μετά από μία αναβολή, λόγω τεχνικών ζητημάτων, που αναστάτωσε αρκετούς από τους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για το Σάββατο.

Τελικά η -σίγουρα αναπάντεχη για τα ελληνικά δεδομένα- συνεργασία κατάφερε να “γεμίσει” το ΟΑΚΑ, οι πύλες του οποίου είχαν ανοίξει από νωρίς για να υποδεχτούν τους χιλιάδες θαυμαστές που προσήλθαν τελικά παρά την αναβολή. Μάλιστα, λέγεται ότι θεατές ανήλθαν στους 40 με 50 χιλιάδες, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις.

Photo: Twitter / @50 Cent

Photo: Twitter / @50 Cent

Την πολυαναμενόμενη συναυλία άνοιξαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής η Josephine, ο FY και οι Kings, με special guests τους ράπερ Light και Rack, ενώ ο YouTuber και Instagrammer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)

Μάλιστα, ο 50 Cent και ο rapper Uncle Murda δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το πόσοι άνθρωποι γέμισαν το στάδιο, στο οποίο όπως σημείωσε ο διάσημος ράπερ “έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες”, με τον Murda να σχολιάζει στο post του 50 Cent στο Instagram: “Ουάου, 40 χιλιάδες άνθρωποι”.


Οι δύο καλλιτέχνες εξέφρασαν πολλές φορές την ευγνωμοσύνη τους προς το ελληνικό κοινό, ευχαριστώντας επανειλημμένα τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b