MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 39: Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Η Τούλα βάζει τεστ στον Κανέλο και τον Τζώρτζη, για να δει η Χρύσα ποιος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, ενώ ο τραυματισμένος Πετράν περνάει τη μέρα παρέα με την Κατερίνα. Ο Παναγής πάλι, περνάει τη μέρα παρέα με τη ζήλεια του, που έχει αρχίσει να φουντώνει, ενώ ο Σώτος προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη Σύλβια, που του «φουντώνει» τα νεύρα. Η Ζαφείρω βάζει φιτιλιές στο Θύμιο και το Χαραλάμπη που γίνονται μπίλιες, μπίλιες όμως κινδυνεύουν να γίνουν και ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που ακούει τυχαία για το κλεμμένο αυγό και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο μικρό μας χωριουδάκι, αλλά και στα σχέδια της.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 24: Η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο ο οποίος πλέον έχει υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Μετά την απροσδόκητη «ανακάλυψη» που έκανε η Αμαλία σε σχέση με την αγαπημένη της φίλη Πολυξένη, γεννούνται καινούργια ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. Συνεπώς η Αμαλία παρά τα προσωπικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, προσπαθεί συγχρόνως να καταλάβει τι συμβαίνει με την Πολυξένη, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με μια νέα ταραχή. Αν και μέχρι τώρα ο Θανάσης έχει αποδείξει περίτρανα πως τίποτα δεν τον σταματά, άραγε θα πάψει τις επισκέψεις στο σπίτι της Μιράντας ή απεργάζεται κάποιο νέο σχέδιο; Ο Ντίνος πώς αντιμετωπίζει την ύποπτη προσφορά του Ζήση; Θα ερευνήσει τελικά η αστυνομία το δωμάτιο του Πάρη για να μαζέψει στοιχεία ή θα υπάρξουν ανατροπές;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 19: Η Αγγελική καταφέρνει να γλιτώσει από την τυχαία συνάντηση με τον πατέρα της, στο εμπορικό που ψώνιζε με τη Νεφέλη. Θα καταφέρει όμως να αποφύγει να πει την αλήθεια και στην κόρη της, που έχει υποψιαστεί ότι η Αγγελική κρύβεται από κάποιον; Παράλληλα ο Δημήτρης και η Ειρήνη ανακαλύπτουν το μέρος στο οποίο γίνονται οι συναντήσεις των ΄΄θυμάτων΄΄ εξωγήινων απαγωγών. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με την επικεφαλής της ομάδας και φυσικά με την Αθηνά η οποία έχει ενθουσιαστεί από την ομάδα. Ο Παύλος πείθει την Μυρτώ να αφήσει τη ρεσεψιόν και να πάνε μαζί για την πρώτη της φωτογράφιση. Η Μυρτώ θα κυνηγήσει το όνειρο της αλλά η απουσία της από το πόστο της δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον Μιχάλη που θα ζητήσει εξηγήσεις. Και η περίεργη εξαφάνιση του Μάο, του σκυλιού που πήρε ο Ορέστης από τη Νεφέλη, θα γίνει η αφορμή για νέες ‘φαγούρες’.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 11: Ο Αρίστος, ακόμα έξαλλος μετά το σκηνικό με τον Γιάννη και τον διοικητή της τροχαίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Γιάννης χρησιμοποιεί το τζιπ του για παράνομες δοσοληψίες… Όλοι όμως, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας, είναι εναντίον του. Για να αποδείξει λοιπόν ότι έχει δίκιο, δείχνει σε όλους το πορτ-μπαγκάζ που έχει απομεινάρια από υλικά οικοδομής. Ο Γιάννης -που φυσικά την έχει κάνει την στραβή- για να σώσει το τομάρι του λέει ότι αποφάσισε να αναστηλώσει το καμένο τους σπίτι και τώρα ο Αρίστος, αλλά και όλη η οικογένεια, βρίσκονται αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στις εργασίες αναστήλωσης που στήνουν στα γρήγορα ο Γιάννης με τον βοήθεια του Θανάση. Κι ενώ ο Αρίστος δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα μέχρι να αποδείξει ότι έχει δίκιο, εκεί στην παλιά γειτονιά του Γιάννη και της Περιστέρας, η Μελίνα θα έχει μια συνάντηση από το όχι και τόσο αθώο παρελθόν της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 24: Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ’ το νησί. Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 33: Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αποτρόπαια ιστορία. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ΄ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία παίρνει μία απόφαση που θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Ταινίες

20:15 Καλάβρυτα 1943 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος Παίζουν: Μαξ Φον Σίντοφ, Άστριντ Ρόος, Δανάη Σκιάδη

Μια δικηγόρος, η οποία εκπροσωπεί τη γερμανική κυβέρνηση κατά των ελληνικών διεκδικήσεων για πολεμικές αποζημιώσεις, ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά έναν από τους τελευταίους επιζώντες της σφαγής των Καλαβρύτων από τους ναζί.

21:00 Όχι στον ΣΚΑΪ

Πολεμική ταινία ελληνικής παραγωγής 1969

Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας Παίζουν:Κώστας Πρέκας, Βέρα Κρούσκα, Στέφανος Στρατηγός

1940. Η Στέλλα Σαλβατόρε, η κόρη του Ιταλού πρέσβη στην Αθήνα, αγαπάει τον Δημήτρη Νικολάου, έναν έλληνα υπολοχαγό. Η επίθεση της Ιταλίας κατά της Ελλάδας τους χωρίζει και μια τραγική ιστορία ξεκινά.

21:00 Η Κλέφτρα των Βιβλίων στο OPEN BEYOND

Ιστορικό δράμα αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πέρσιβαλ Παίζουν:Τζέφρι Ρας, Έμιλι Γουότσον, Σόφι Νέλις

Στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μια νεαρή Γερμανίδα, η Λίζελ, δίνεται για υιοθεσία σε ένα φτωχό ζευγάρι εργατών. Αν και αναλφάβητη, η Λίζελ θα κλέψει κάποια στιγμή το πρώτο της βιβλίο, κάτι που οδηγεί τον θετό της πατέρα να της κάνει μαθήματα ανάγνωσης. Σύντομα η Λίζελ θα πρέπει να κρατήσει κι ένα άλλο μεγάλο μυστικό, όταν μετά το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η οικογένεια της θα κρύψει στο υπόγειό τους έναν νεαρό Εβραίο.

21:00 Αντιρρησίας Συνείδησης στο STAR

Βιογραφικό – πολεμικό δράμα αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Μελ Γκίμπσον Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Σαμ Γουόρθιγκτον, Λουκ Μπρέισι, Βινς Βον, Τερέζα Πάλμερ

Η ταινία είναι βασισμένη στις εμπειρίες του Ντέσμοντ Ντος, ενός εθελοντή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αιματηρής μάχης της Οκινάουα, έσωσε πάνω από 75 άντρες χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο. Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση Αμερικανού στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και μεταφέροντας τους τραυματισμένους από τις γραμμές του εχθρού χωρίς να φέρει οπλικό εξοπλισμό, αφού είχε την πεποίθηση ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν δικαιολογεί τους σκοτωμούς και ο πρώτος άοπλος στρατιώτης, που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής.

22:00 Ο Φαντομάς εναντίον της Σκότλαντ Γιαρντ στην ΕΡΤ1

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 1967

Σκηνοθεσία: Αντρέ Υνεμπέλ Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Μαρέ, Μιλέν Ντεμονζό, Ζαν Ροζέρ Κουσιμόν

Στην τρίτη συνέχεια της κωμικής σειράς του Φαντομά, ο επώνυμος κακοποιός επιβάλλει στους πλούσιους ‘φόρο ζωής’ απειλώντας να σκοτώσει εκείνους που θα τολμήσουν να μην πληρώσουν. Ο δημοσιογράφος Φαντόρ και ο αστυνόμος Ζυβ προσκαλούνται στο σκοτσέζικο κάστρο του Λόρδου ΜακΡάσλεϊ, ενός πιθανού στόχου του Φαντομά, ο οποίος έχει αποφασίσει να στήσει μια παγίδα στον ασύλληπτο κακοποιό. Ο καλλιτέχνης με τις πολλές μορφές, όμως – πότε γκάνγκστερ, πότε λόρδος – είναι τόσο έξυπνος που οι επιθεωρητές Ζυβ, Φαντόρ και Ελέν δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ποιος.

22:40 Βίαιη Δικαιοσύνη στον ALPHA

Περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ   Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Έριν Μοριάρτι, Ντιέγκο Λούνα, Μάικλ Παρκς, Γουίλιαμ Μέισι

Η 17χρονη Λίντια έχει γίνει στόχος ενός καρτέλ ναρκωτικών εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έχει μπλεχτεί μέσω του αγοριού της, ο οποίος είναι έμπορος ναρκωτικών. Η μόνη της ελπίδα για βοήθεια είναι ο πρώην κατάδικος πατέρας της, με τον οποίο δεν διατηρούσε καμία σχέση. Αποφυλακισμένος με αναστολή και νυν tattoo artist, ο Τζον Λινκ αποφασίζει να προστατεύσει την κόρη του και να την σώσει από εκείνους που την καταδιώκουν για να τη σκοτώσουν.

23:05 Κινγκ: Μια ιστορία εκδίκησης στο OPEN BEYOND

Θρίλερ βρετανικής, γαλλικής και βέλγικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Φαμπρίς Ντι Βελζ Παίζουν: Τσάντγουικ Μπόσμαν, Λουκ Έβανς, Τερέζα Πάλμερ, Τομ Φέλτον

Έχοντας χάσει ξαφνικά τα ίχνη της αδερφής του, ο Τζέικομπ Κινγκ σπεύδει από τη Νότια Αφρική στο Λος Άντζελες για να την εντοπίσει. Σύντομα, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια… και με τον ύπουλο υπόκοσμο της πόλης.

23:45 Το Κορίτσι με το Τατουάζ στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής, σουηδικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Ρούνεϊ Μάρα, Στέλαν Σκάρσγκορντ, Ρόμπιν Ράιτ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Στίβεν Μπέρκοφ, Τζοέλι Ρίτσαρντσον, Τζέραλντιν Τζέιμς

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, Μίκαελ Μπλόμκβιστ, προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο κύρος του μετά από μια δικαστική ήττα, αναλαμβάνοντας να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση για λογαριασμό ενός μεγαλοεπιχειρηματία, του Χένρικ Βάνγκερ, για την εξαφάνιση της 16χρονης ανιψιάς του πριν από αρκετά χρόνια. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι αυτή η υπόθεση ανοίγει και άλλες σκοτεινές πόρτες της οικογένειας, που κανείς δεν θα ήθελε να παραβιαστούν. Στο μεταξύ, η Λίζμπεθ Σαλάντερ, μια εκκεντρική χάκερ, που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Νόμο, προσφέρεται να τον βοηθήσει για τους δικούς της λόγους.

00:00 Οι Ακροβάτες του Κήπου στην ΕΡΤ2

Κοινωνική ταινία ελληνικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας   Παίζουν: Χρήστος Νομικός, Έρση Μαλικένζου, Βάνα Ραμπότα, Γιώτα Φέστα, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Μαρίνος, Νένα Μεντή, Αθηνά Παππά, Μηνάς Χατζησάββας

Καλοκαίρι στην Ελευσίνα, 1974. Ο Ααρών, ο Στέλιος, ο Άκης, ο Γαλανός και ο Βέροιος είναι μια παρέα παιδιών γύρω στα 11. Είναι οι Ακροβάτες του Κήπου. Τα σχολεία είναι κλειστά. Τα παιδιά περνούν το χρόνο τους με παιχνίδια, μικροδουλειές, βόλτες με τα ποδήλατα. Το παιχνίδι είναι η ίδια τους η ζωή. Σ’ αυτό διοχετεύουν τη σωματική τους ενέργεια και όλη τη φαντασία. Η παρέα παίζει και εξασκείται σε μια μεγάλη Δεξαμενή ύδρευσης. Σ’ αυτή την πόλη, σ’ αυτή τη γειτονιά, ο Ααρών ζει το σημαντικότερο καλοκαίρι της ζωής του. Το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWatch Next: Η κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b