MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Watch Next: Η κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV

Η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Watch Next», με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, επιστρέφει για 2η σεζόν, στην COSMOTE TV, με όλες τις εξελίξεις από τον χώρο της 7ης τέχνης.

Watch Next: Η cinema friendly εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV
Monopoli Team

To σινεμά που λατρέψαμε, οι ταινίες και οι σειρές που παρακολουθούμε και όσα θα δούμε στη συνέχεια, έρχονται για 2η σεζόν στο «Watch Nex της COSMOTE TV. H πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, επιστρέφει, απόψε στις 20.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και σε ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Στην εκπομπή θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική για τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Στο Πλεχτό», Μάκης Παπασημακόπουλος και η δημοσιογράφος Ιωσηφίνα Γριβέα.

Πρεμιέρα με καλεσμένη τη Γιούλικα Σκαφιδά

Στην πρεμιέρα του «Watch Next», ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα υποδεχθεί στο στούντιο της COSMOTE TV τη δημοφιλή ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά. Μαζί θα μιλήσουν για τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ θα σχολιάσουν και τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της COSMOTE TV, «Αόρατοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Interview With the Vampire μέχρι Gangs of London: Ποιες σειρές ήρθαν και ποιες περιμένουμε αυτόν τον μήνα στην COSMOTE TV12.09.2018

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε τους “Αόρατους”: Όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα σειρά της COSMOTE TV λίγο πριν κάνει πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b