MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΕΥΝΑ

Άλλαξε η πανδημία την προσωπικότητά μας; Πιθανότατα ναι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα

Η πανδημία ήταν ένα «τεράστιο πείραμα», όπως αποδεικνύεται από έρευνα στις ΗΠΑ, και οι αλλαγές στις συνήθειές ίσως έφεραν τελικά με τη σειρά τους, αλλαγές και στην προσωπικότητά μας.

Monopoli Team

H επιρροή της πανδημίας, και η απομόνωση ήταν τόσο έντονες στους ανθρώπους, που επηρέασε ακόμη και την προσωπικότητά τους. Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα που δείχνει ότι οι πιο έντονες επιπτώσεις αφορούν κυρίως τους νεαρούς ενήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα σκυλιά δακρύζουν όταν ξαναβλέπουν τους ανθρώπους τους, δείχνει νέα έρευνα12.09.2018

Η πανδημία ήταν ένα «τεράστιο πείραμα», όπως αποδεικνύεται από έρευνα στις ΗΠΑ, και οι αλλαγές στις συνήθειές ίσως έφεραν τελικά με τη σειρά τους, αλλαγές και στην προσωπικότητά μας. Η νέα γενιά είναι πολύ πιο καταθλιπτική, περισσότερο ευαίσθητη στο άγχος, δεν εμπιστεύεται εύκολα, έχει έντονη ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον και λαμβάνει λιγότερες ευθύνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Ποιες είναι οι πιο οικονομικές ευρωπαϊκές πόλεις για διακοπές;12.09.2018

Για παράδειγμα ο 25χρονος Thuan Phung, που φοιτά στο Parsons School of Design και ζει στο Μανχάταν νιώθει «παράξενα» για τις συναναστροφές στην πραγματική ζωή. Μετά από δύο χρόνια κοινωνικής απομόνωσης, επέστρεψε στην τάξη. «Στο Zoom, μπορείς να μπεις στο mute. Μου πήρε λίγο χρόνο για να ξέρω πώς να μιλάω με ανθρώπους».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b