MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Αυξημένη κινητικότητα στους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Σκυτάλη στον χειμερινό τουρισμό δίνει το μοντέλο “ήλιος και θάλασσα” την 28η Οκτωβρίου, όπου οι Έλληνες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς.

Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Μπορεί η “πρώτη” φθινοπωρινή έξοδος να καταγράφει αυξημένη κινητικότητα , ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να φτάσει τα μεγέθη του 2019, όπως σημειώνει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Γραφείων, FedHatta, Λύσανδρος Τσιλίδης. Την ίδια στιγμή σημαντική μερίδα Ελλήνων, μετά από δυο χρόνια πανδημίας εκδράμει εκτός συνόρων, γεγονός που σημαίνει ότι η ταξιδιωτική βιομηχανία επιστρέφει στην κανονικότητα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο 28ης Οκτωβρίου: 6 προορισμοί για κάθε γούστο12.09.2018

Στην παρέμβαση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τσιλίδης σημειώνει ότι η παρούσα απόδραση των Ελλήνων δεν έχει γίνει μέσω οργανωμένων τουριστικών πακέτων, αλλά “κατά μόνας”. Αναφορικά με τους προορισμούς που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το πρώτο “τεστ” της εγχώριας τουριστικής δράσης, ο κ. Τσιλίδης αναφέρει ότι όλοι οι χειμερινοί προορισμοί της χώρας είναι σε ζήτηση: Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Λίμνη Πλαστήρα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Πήλιο, Εύβοια, Δελφοί, Πελοπόννησος, είναι οι προορισμοί που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την Κρήτη, αφού φέτος πολλοί Έλληνες θα την επισκεφθούν για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαχλωρού Αχαΐας: Ένα υπέροχο χωριό μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού12.09.2018

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αεροπορικά εισιτήρια για το νησί είναι ελάχιστα και μάλλον οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής θα πρέπει να καταφύγουν στην λύση της ακτοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b