MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: 6 προορισμοί για κάθε γούστο

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και μας δίνει την τέλεια αφορμή για μια μικρή φθινοπωρινή απόδραση. Ιδού 6 ωραίες ιδέες για εκδρομές σε πανέμορφες ελληνικές πόλεις και γραφικά χωριά.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώσε, όμως τα ταξίδια δεν σταματούν. Φέτος, η 28η Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή και το τριήμερο που σχηματίζεται αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μίνι αποδράσεις. Το φθινόπωρο, άλλωστε, είναι η ιδανική εποχή για επισκεφθούμε γραφικά ορεινά χωριά, να κάνουμε βόλτες δίπλα σε λίμνες, αλλά και να ανακαλύψουμε την ομορφιά που κρύβουν οι ελληνικές πόλεις.

Για να σας δώσουμε ιδέες, συγκεντρώσαμε έξι προορισμούς για κάθε γούστο, που είναι ιδανικοί για ένα τριήμερο χαλάρωσης πριν επιστρέψετε στη ρουτίνα της πόλης. Παραδοσιακά, μέσα στη φύση ή μήπως σε μια ατμοσφαιρική πόλη; Η επιλογή είναι δική σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για να αγοράσετε ένα δεύτερο σπίτι12.09.2018

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς φθινοπωρινούς προορισμούς και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψετε τις εικόνες, τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τους θησαυρούς που κρύβονται σε κάθε γωνιά της. Ακολουθήστε τους ντόπιους σε έναν χαλαρό περίπατο στη Νέα Παραλία για να απολαύσετε τον ήλιο και τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Ανεβείτε στην στην Άνω Πόλη, κάντε μια στάση για τσίπουρα και μεζέδες σε κάποιο από τα μεζεδοπωλεία που βρίσκονται εκεί και απολαύστε τη θέα από τον Πύργο του Τριγωνίου σε όλη την πόλη. Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στις παραδοσιακές αγορές, στο Καπάνι, στα γραφικά σοκάκια γύρω από την Πλατεία Άθωνος και στο Μπιτ Παζάρ, όπου θα βρείτε καφενεδάκια και ουζερί που σερβίρουν οικονομικούς μεζέδες. Το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Λαδάδικα, τα Άνω Λαδάδικα και τη Βαλαωρίτου. Η Θεσσαλονίκη θα σας βάλει αμέσως στους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς και θα σας ταξιδέψει σε διαδρομές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Οι top 10 πόλεις στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε αν είστε single12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b