MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Η «Νταϊάνα» ζει τις τελευταίες στιγμές με τα παιδιά της στις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Crown»

Για μια ακόμη φορά, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σετ των γυρισμάτων αποτυπώνουν την καταπληκτική ομοιότητα της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Monopoli Team

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό πως η Αυστραλή ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, θα αναλάβει τον ρόλο της Νταϊάνα στην πέμπτη και έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, αντικαθιστώντας την Έμα Κόριν, όλοι μιλούν για την καταπληκτική ομοιότητα που έχει με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Κι αυτό έρχεται για μια ακόμη φορά να το επιβεβαιώσουν οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: «Άγχος» στα γυρίσματα για το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι12.09.2018

Στις νέες φωτογραφίες η Ντεμπίκι απεικονίζεται με τους νεαρούς ηθοποιούς που υποδύονται τα παιδιά της Ουίλιαμ και Χάρι, τη στιγμή που βρίσκονται στη θαλαμηγό του Ντόντι αλ Φαγέντ και κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο.

Η «Νταϊάνα» φοράει ένα κόκκινο φόρεμα που είναι πανομοιότυπο με εκείνο που είχε φορέσει η πραγματική πριγκίπισσα κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της τον Ιούλιο του 1997 στο νοσοκομείο παίδων Northwick Park & St. Mark’s Hospital. Μάλιστα, το φόρεμα αυτό αποτελούσε δημιουργία της αγαπημένης σχεδιάστριας της Κέιτ Μίντλετον, Κάθριν Γουόκερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Το τραγικό αυτής της φωτογραφίας είναι ότι αποτυπώνει την τελευταία φορά που η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού πέρασε χρόνο μαζί με τα παιδιά της, κάτι που φυσικά κανείς δεν γνώριζε τότε. Έναν μήνα αργότερα από αυτό το ταξίδι με τη θαλαμηγό, τον Αύγουστο του 1997, η Νταϊάνα θα πέθαινε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι…

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Σε αυτή τη σεζόν πρόκειται να παρακολουθήσουμε το άσχημο διαζύγιο ανάμεσα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως και τον χωρισμό των πρίγκιπα Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον αλλά και της πριγκίπισσας Άννα με τον πρώτο της σύζυγο, Μαρκ Φίλιπς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b