MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: «Άγχος» στα γυρίσματα για το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι

Άγχος κυριαρχεί στα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, καθώς η παραγωγή προετοιμάζεται για τα γυρίσματα των μοιραίων σκηνών που καταλήγουν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι πριν από είκοσι πέντε χρόνια.

Monopoli Team

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, γυρίζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και άγχους.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να υποδύεται την Νταϊάνα και σε αυτόν τον έκτο κύκλο της σειράς.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός του The Crown, έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι το ίδιο το δυστύχημα δεν θα παρουσιαστεί στη σειρά. Μάλιστα, η παραγωγή δήλωσε ότι «η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ενώ συνεχίζουμε ήρεμα, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα άγχος, μια αίσθηση ότι είμαστε στα άκρα. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γύρω από αυτό το θέμα».

Και μπορεί το ίδιο το τροχαίο να μην προβληθεί στην σειρά, αλλά οι θεατές θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα γεγονότα πριν και μετά το δυστύχημα. «Το αυτοκίνητο θα φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το ακολουθούν και μετά θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα με τον Βρετανό Πρέσβη στη Γαλλία να μιλάει με το Υπουργείο Εξωτερικών», ανέφερε μέλος της παραγωγής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TimesOTT (@timesott)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο που θα παρουσιάσει τον θάνατο της Νταϊάνα θα δείξει και τον πρίγκιπα Κάρολο – τον οποίο υποδύεται ο Ντόμινικ Γουέστ – να φτάνει στο Παρίσι για να παραλάβει και να συνοδεύσει το φέρετρο της Νταϊάνα πίσω στο Λονδίνο. Επιπλέον, στο επεισόδιο θα εμφανιστεί και ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ – τον οποίο θα υποδύεται ο Σαλίμ Ντάου – αλλά και οι δραματικές στιγμές που πέρασε και ο ρατσισμός που βίωσε από τις γαλλικές αρχές όταν παρέλαβε το φέρετρο με τον γιο του.

Τα γυρίσματα της έκτης σεζόν πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή σε τοποθεσίες στο Παρίσι, το Λονδίνο και την Ισπανία. Όπως συμβαίνει με όλες τις παραγωγές του Netflix, έχει προβλεφθεί ασφάλεια για το καστ και το συνεργείο. Και καθώς το ίδιο το Netflix επιθυμεί να προσεγγίσει το επεισόδιο του δυστυχήματος με μεγάλη ευαισθησία, θα διασφαλιστεί το ότι οι πραγματικοί παπαράτσι θα κρατηθούν πολύ μακριά από το σετ των γυρισμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Netflix – Η Ιμέλντα Στάντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ12.09.2018

Επιπλέον, υπάρχει κατανόηση εκ μέρους της παραγωγής πως οποιεσδήποτε λήψεις της Mercedes-Benz στην είσοδο της σήραγγας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αναστάτωση στους βασιλικούς κύκλους, ειδικά τώρα, δεδομένου και του πρόσφατου θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Τα γυρίσματα σταμάτησαν προσωρινά μετά τον θάνατο της μονάρχη.

Τα γυρίσματα για την έκτη σεζόν αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάιο ή Ιούνιο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο ο Νοέμβριος του 2023 είναι μια πιθανή ημερομηνία «προσγείωσης» για τη σειρά στο Netflix, όπως έχει συμβεί και με όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Με πληροφορίες από Deadline.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b