MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha αναβιώνει τον κόσμο των επαρχιακών μπουζουκιών των ’80s

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», που μάς μεταφέρει στη δεκαετία του 80, στον κόσμο των επαρχιακών μπουζουκιών με επίκεντρο μια ερωτική ιστορία.

Αυτή η νύχτα μένει
Αυτή η νύχτα μένει
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Η νέα δυναμική προσθήκη στη βραδινή ζώνη του Alpha ακούει στο όνομα «Αυτή η νύχτα μένει» και υπόσχεται να μάς ταξιδέψει στο Αγρίνιο του 1984, τότε που όλα ήταν διαφορετικά και πλέον μοιάζουν σαν ένα μακρινό όνειρο. Ένα όνειρο που θα ζωντανέψει απόψε στις 22:40 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα θυμίζει στους παλιούς και θα συστήνει στους νεότερους μία εποχή νοσταλγική.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Αυτή η νύχτα μένει», πραγματοποιήθηκε το επίσημο πάρτι παρουσίασης της σειράς στο “Όνειρο”, το μέρος που γίνονται τα γυρίσματα στο νυχτερινό κέντρο. Τόσο ο υπαίθριος χώρος του 80s “σκυλάδικου” που ήταν έτοιμος να φιλοξενήσει το – βγαλμένο από άλλη δεκαετία αυτό γλέντι – όσο και οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά, έδωσαν με τον δικό τους τρόπο τον παλμό της νύχτας αυτής, που θα γίνει η νέα εβδομαδιαία μας συνήθεια.

Η νοσταλγική εποχή του “Αυτή η νύχτα μένει”

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει”.

Όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο “Όνειρό” και μάς μίλησαν για την εμπειρία τους και για όσα θα βλέπουμε στις οθόνες μας κάθε βδομάδα. Το πρώτο πράγμα που τόνισαν ήταν φυσικά η δυσκολία αλλά και η νοσταλγία της αναπαράστασης μίας ανέμελης και πλέον αρκετά διαφορετικής εποχής, αλλά κυρίως αντιληφθήκαμε την αγάπη τους για αυτό που έχουν ήδη δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν.

Από τα σκηνικά και τα κουστούμια μέχρι και το σενάριο και τις ερμηνείες, το στοίχημα της μεταφοράς μίας άλλης εποχής στην οθόνη είναι δύσκολο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση πετυχημένο. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι πραγματικά μοναδικό και θα φέρει στο σπίτι μας εικόνες από τα παλιά επαρχιακά μπουζούκια, που είχαν την τιμητική τους τη δεκαετία του ’80.

Πέρα από τη βραδινή ζωή του Αγρινίου το 1984 όμως, θα δούμε και την προσωπική ζωή δύο ανθρώπων πολύ διαφορετικών που τους ενώνει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Και όταν η αλήθεια έρθει στην επιφάνεια, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές…

Η πλοκή της σειράς
Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των Βασίλη Μπισμπίκη, Ελένη Ρουσσινού και Γιάννη Στάνγκογλου θα αναστατώσει τον κόσμο του "Αυτή η νύχτα μένει"

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των Βασίλη Μπισμπίκη, Ελένης Ρουσσινού και Γιάννη Στάνγκογλου θα αναστατώσει τον κόσμο του “Αυτή η νύχτα μένει”.

Το «Όνειρο» θα ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του κάθε Δευτέρα και Τρίτη, όταν η νύχτα απλώσει για τα καλά το πέπλο της στον ουρανό. Εκεί, σε αυτό το…μπουζουξίδικο του Αγρινίου, θα μάς περιμένει ο ιδιοκτήτης του, Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης). Ο περιζήτητος εργένης της περιοχής και πετυχημένος επιχειρηματίας, κρύβει εδώ και 20 χρόνια ένα βαρύ μυστικό που ξαφνικά θα αποκαλυφθεί και θα θέσει σε κίνδυνο ό, τι πιο πολύτιμο του έχει μείνει, το μαγαζί του.

Στην απέναντι πλευρά της ιστορίας, ο Δήμαρχος της περιοχής, Χρήστος (Γιάννης Στάνγκογλου) χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του δύο φορές, με δύο μαχαιριές ταυτόχρονες και σχεδόν θανατηφόρες. Τότε, το μίσος προς τον Στρατή θα φουντώσει στην καρδιά του και δε θα ηρεμήσει μέχρι να τον δει να υποφέρει.

Η ιστορία αυτή μίσους, αγάπης, ζήλειας και συγκρούσεων θα διαδραματίζεται με φόντο τη νυχτερινή, και όχι μόνο, ζωή των 80s, με τα… αηδόνια του “Ονείρου” (Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Νικολέτα Καρρά) να μάς θυμίζουν αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος.

Όταν όμως όλα φαίνεται πως κινδυνεύουν να σβήσουν, οι ήρωες της ιστορίας θα μάθουν πως μέσα από τις στάχτες μίας πληγωμένης καρδιάς, ο έρωτας μπορεί να ξανά γεννηθεί και να ανθίσει, απομακρύνοντας τον πόνο.

Όσα ξεχωρίσαμε
Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η δεκαετία του '80 και είναι μία μοναδική ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νεότεροι μία εποχή που έχει μείνει στην ιστορία για την ανεμελιά και τη διασκέδαση

Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η δεκαετία του ’80 και είναι μία μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε μία εποχή γεμάτη ανεμελιά και διασκέδαση.

  • Το πάθος όλων των συντελεστών για το εγχείρημά τους είναι ευδιάκριτο και υπογράφει μία επιτυχημένη προσπάθεια, στην οποία αξίζει να χαρίσουμε τις νύχτες μας.
  • Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η δεκαετία του ’80 και είναι μία μοναδική ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νεότεροι μία εποχή που έχει μείνει στην ιστορία για την ανεμελιά της αλλά και τη διασκέδαση.
  • Η χημεία των ηθοποιών υπόσχεται ξεχωριστές ερμηνείες.
  • Έχει γίνει πολύ προσεγμένη προσπάθεια στη μεταφορά του 1984 στο 2022 και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
  • Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και η μεταφορά της στη μικρή οθόνη έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Λάλος: Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος, αλλά μέσα από τη δουλειά μου12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η νέα σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 22:40 στη συχνότητα του Alpha και θα μάς ταξιδεύει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη δεκαετία του ’80.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Νικολέτα Καρρά, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου

Σενάριο: Ιωάννα Κανελλοπούλου, Γιώργος Μακρής

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b