MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πρέβεζα: Η «νησιώτισσα» της Ηπείρου

Στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου, στο σημείο που ενώνεται το Ιόνιο πέλαγος με τον Αμβρακικό κόλπο, η Πρέβεζα έχει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Monopoli Team

Μια πόλη με ατμόσφαιρα νησιού, αξιοθέατα που μαρτυρούν πλούσια ιστορία και αμέτρητες υπέροχες παραλίες για να επιλέξετε. Στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου, εκεί όπου το Ιόνιο συναντά τον Αμβρακικό κόλπο, η Πρέβεζα είναι ένας προορισμός γεμάτος εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες για τον επισκέπτη.

Απέχει από την Αθήνα περίπου τέσσερις ώρες, χάρη στην Ιόνια Οδό, και άλλες τόσες από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που την κάνει ιδανικό προορισμό ακόμα και για Σαββατοκύριακο. Η Πρέβεζα θα σας δελεάσει με τις δαντελωτές ακτές της, τα τοπία της και τους γαστρονομικούς θησαυρούς της. Επιπλέον, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής. Θέλετε κι άλλους λόγους για να την επισκεφθείτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλος: Μια πόλη για διακοπές όλο τον χρόνο12.09.2018

Μια πόλη με αέρα νησιού

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στον υπέροχο πεζόδρομο της παραλίας που σφύζει από ζωή. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη λικνίζονται στη μαρίνα, ενώ τα όμορφα μαγαζιά διαδέχονται το ένα το άλλο. Περπατήστε στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας είναι γεμάτο με παλιά σπίτια με λουλουδιασμένες αυλές, πεζόδρομους και γοητευτικά κτήρια. Θα δείτε τον ενετικό πύργο με το ρολόι που χρονολογείται από το 1752, τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Χαραλάμπους με το ξυλόγλυπτο τέμπλο και τον Άγιο Αθανάσιο που είναι γεμάτος με τοιχογραφίες του 18ου αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάργα: Η μαγεία της καλοκαιρινής Ηπείρου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b