MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πάργα: Η μαγεία της καλοκαιρινής Ηπείρου

Διακοπές στην Πάργα σημαίνει βουτιές σε εξωτικά νερά, βόλτες σε νησιώτικα σοκάκια και θρυλικά κάστρα που αγναντεύουν το Ιόνιο. Η γοητευτική παραθαλάσσια κωμόπολη της Ηπείρου μοιάζει βγαλμένη από καρτ ποστάλ.

Photo by Miltiadis Fragkidis on Unsplash
Monopoli Team

Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Οι εκπληκτικές παραλίες στα λαμπερά γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και ο αμφιθεατρικά χτισμένος οικισμός με τα όμορφα σπίτια και τα στενά σοκάκια, έχουν κάνει αυτή τη γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη της Ηπείρου έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για καλοκαιρινές αποδράσεις με αυτοκίνητο.

Τα πολύχρωμα σπίτια που ανηφορίζουν στον λόφο, o γραφικός όρμος όπου κουρνιάζει το κατάφυτο νησάκι της Παναγιάς και το επιβλητικό ενετικό κάστρο δημιουργούν μία από τις πιο εντυπωσιακές καρτ ποστάλ της Ελλάδας. Εκεί όπου η Ήπειρος συναντά το Ιόνιο θα ανακαλύψετε ένα ξεχωριστό σκηνικό για ήρεμες διακοπές με νησιωτικό αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛευκάδα: Καλοκαιρινή απόδραση στο «διαμαντάκι» του Ιονίου12.09.2018

Οι υπέροχες παραλίες της Πάργας

Δυνατό χαρτί της Πάργας είναι οι εντυπωσιακές παραλίες της. Εντός της πόλης συναντά κάποιος το Κρυονέρι, που αντικρίζει το Νησάκι της Παναγιάς. Δίπλα ακριβώς προς τα ανατολικά βρίσκεται το Πίσω Κρυονέρι μια μικρή παραλία επίσης εντός του οικισμού της Πάργας που περιστοιχίζεται από ψηλούς βράχους. Στα δυτικά της Πάργας εκτείνεται η ίσως πιο γνωστή παραλία της περιοχής, ο Βάλτος.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b