MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Καθώς η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς της Amazon, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», πλησιάζει προς το τέλος της, ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη των γυρισμάτων της συναρπαστικής συνέχειας.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς
Φωτογραφία: Ben Rothstein / Amazon Prime Video
Monopoli Team

Είναι γεγονός: Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλής σειρά της Amazon, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», μόλις ξεκίνησαν. Με την παραγωγή να βρίσκεται σε εξέλιξη σε νέα τοποθεσία, στα στούντιο Bray, έξω από το Λονδίνο.

Η είδηση ήρθε λίγες μέρες αφότου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης για τη σειρά του Prime Video, σύμφωνα με τα οποία τα «Δαχτυλίδια της Δύναμης» βρέθηκαν στην κορυφή των streaming charts την εβδομάδα της πρεμιέρας τους με 1.3 δις λεπτά παρακολούθησης. Ρεκόρ για σειρά της Amazon δεδομένου ότι ήταν διαθέσιμα μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια.

Η πρώτη σεζόν της σειράς γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στη Νέα Ζηλανδία, σε διάστημα 18 μηνών. Για τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείτε από οκτώ επεισόδια, η Amazon μετέφερε την τοποθεσία της παραγωγής, για οικονομικούς λόγους, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία: Ben Rothstein / Amazon Prime Video

Η πρώτη σεζόν πλησιάζει προς το φινάλε

Την Παρασκευή που μας έρχεται πρόκειται να προβληθεί το 7ο και προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν των «Δαχτυλιδιών της Δύναμης» στο Amazon Prime Video. Η σειρά διαδραματίζεται κατά τη Διάρκεια της Δεύτερης Εποχής του εμβληματικού λογοτεχνικού σύμπαντος του J.R.R. Tolkien, όπου μια ομάδα ετερόκλιτων ηρώων πρέπει να ενωθεί ώστε να αντιμετωπίσει την άνοδο του σκότους στη Μέση Γη.

Από το πολυπληθές καστ ήδη έχει ξεχωρίσει η Μόρφιντ Κλάρκ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, ο Ισμαίλ Κρούζ Κόρδοβα στον ρόλο του Ξωτικού Arondir, ο Ρόμπερτ Αραμάγιο στον ρόλο του Έλροντ, η Sophia Nomvete στον ρόλο της Πριγκίπισσας Ντίσα, η Ναζανίν Μπονιάντι στον ρόλο της Bronwyn, η Cynthia Addai-Robinson στον ρόλο της Αντιβασιλέως Μίριελ και ο Maxim Baldry στον ρόλο του Ισίλντουρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση Γη ξεκινάει12.09.2018

Το μόνο που είναι επισήμως γνωστό όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν, είναι η προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα, του Círdan- το γηραιότερο και σοφότερο από όλα τα ξωτικά- για τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη η επιλογή του ηθοποιού που θα τον ερμηνεύσει.

*Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b