MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

Η καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό, «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», παρουσιάζεται στο Μικρό θέατρο Κεραμεικού, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά και ερμηνεία Μάριας Φλωράτου.

Monopoli Team

Η παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», η οποία παρουσιάζεται από τις 13 Οκτωβρίου στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, είναι ένα διασκεδαστικό μουσικοθεατρικό  βαριετέ με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, για την τρέλα του Έρωτα, που μας μεταμορφώνει, μας στοιχειώνει, μάς μεθάει και στο τέλος μάς νικάει.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, που αντλεί κείμενα από την παγκόσμια λογοτεχνία και τα παρουσιάζει σε δραματοποιημένη μορφή, ως διαδοχικά κεφάλαια ενός ερωτικού καταλόγου. Αποσπάσματα από τον Πλούταρχο, την Σαπφώ, τον Ευριπίδη, τον Σαίξπηρ, τον Πούσκιν, τον Επίκουρο και τον Γρυπάρη συνθέτουν ένα απροσδόκητο Ερωτικό Μενού, για όλα τα γούστα.

Έρωτας Κεραυνοβόλος, Ανεκπλήρωτος, Παράνομος, Βουκολικός, Πλατωνικός και άλλα ερωτικά κεφάλαια, επενδύονται με διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, δημιουργώντας ένα εύθυμο μουσικοθεατρικό θέαμα. ‘Ενα διασκεδαστικό βαριετέ με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, για την τρέλα του Έρωτα, που μάς μεταμορφώνει, μάς στοιχειώνει, μάς στοιχειώνει, μάς μεθάει και στο τέλος μάς νικάει.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κουρέας της Σεβίλλης: Η κωμωδία του Μπομαρσέ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, για 2η χρονιά στο Θέατρο Ακροπόλ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γεράσιμος Γεννατάς και Μάρια Φλωράτου
Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς

Σκηνικά: Μαρία Βασιλάκη
Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Μουσική: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν: Μαρία Φλωράτου

Διάρκεια: 90'
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 15€, Μειωμένο: 12€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 13 Οκτωβρίου 2022
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/eros-monopteros-o-planis-2/
Πληροφορίες Χώρου: Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, Ευμολπιδών 13, Γκάζι. Τηλέφωνο: 210 3410251
Φωτογραφίες: Σωτηρία Πούλη, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Σπύρος Παπαθεοδώρου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b