MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Athens Kallithea FC: Η Καλλιθέα έβαλε τη μόδα στο ποδόσφαιρο, με μια συνεργασία που έχει ήδη ενθουσιάσει

To νέο πρότζεκτ του Τεντ Φιλιππάκου συνδυάζει ποδόσφαιρο και μόδα και γίνεται δίκαια το νέο talk of the town.

@athenskallitheafc
Monopoli Team

Κάτι αλλάζει στο τοπίο της πόλης και μάλιστα αφορά δυο τομείς, τόσο για άντρες όσο και γυναίκες. Με μια πρώτη ματιά έχουμε ήδη νιώσει ενθουσιασμό για όλη την προσπάθεια που γίνεται (και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω από ποιον) σχετικά με την μόδα, αλλά και το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα μέρα, νέα vintage inspired εμφάνιση για την Bella Hadid12.09.2018

Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει δυο αντίθετους τομείς, αλλά με τον κατάλληλο συνδυασμό, το ποδόσφαιρο και η μόδα μπορούν να δημιουργήσουν συναρπαστικά και, όπως φάνηκε, πολυσυζητημένα πρότζεκτ. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τι ακριβώς έχει συμβεί με την ομάδα της Καλλιθέας; Γιατί η νέα ποδοσφαιρική της εμφάνιση παίζει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Αλλά και πως συμβάλλει ένας Ελληνο-Ιταλός και κάποιοι Αμερικανοί στο νέο αυτό εγχείρημα που αφορά μόδα και ποδόσφαιρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου «μίλησε»: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα makeup trends για το 202312.09.2018

Πίσω από το εγχείρημα αυτό βρίσκεται ο Τεντ Φιλιππάκος, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο και πάλι την ποδοσφαιρική ομάδα της Βενετίας στην Ιταλία, αλλά κατάφερε μαζί με 2-3 ακόμη Αμερικανούς επιχειρηματίες να εξαγοράσει την ομάδα της Καλλιθέας (η οποία λείπει από την πρωτη κατηγορια εδω και 16 χρόνια) με τα πρώτα του βήματα να έχουν προκαλέσει ήδη αίσθηση. Μάλιστα, ξεκίνησαν από τις μπλούζες της ομάδας, με τις οποίες έχουμε ενθουσιαστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b