MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου «μίλησε»: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα makeup trends για το 2023

Από τις 4 μεγάλες πόλεις των Εβδομάδων Μόδας, το Λονδίνο φροντίζει σχεδόν πάντα να έχει υπέροχα beauty looks και να μάς εντυπωσιάζει.

Monopoli Team

Η δημιουργικότητα και το χρώμα αφθονούν τόσο εντός όσο και εκτός του catwalk, και αυτή η σεζόν ήταν γεμάτη από εκθαμβωτικές beauty στιγμές που έκαναν πολλούς fans της ομορφιάς να ενθουσιάζονται με όσα θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες.

Μερικές από τα μεγαλύτερα makeup trends από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για την άνοιξη/καλοκαίρι ’23 είναι μια ωδή στο κλασικό, όπως τα ελαφρώς πορτοκαλοκόκκινα χείλη που εμφανίζονται στις πασαρέλες του Rejina Pyo και του Helen Anthony.

Ας δούμε όμως όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ που έλαμψαν στο runway του Λονδίνου:

Bleached Brows

Αν παρακολουθείτε τακτικά τις πασαρέλες, γνωρίζετε ήδη ότι τα bleached eyebrows είναι η ανατρεπτική τάση που έχουν αγαπήσει οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας. Για τη περίοδο S/S ‘23, τα ξανοιγμένα φρύδια επιστρέφουν για τις πιο τολμηρές. Επαγγελματική συμβουλή: αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα κρεμώδες concealer σε ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε το πώς θα φαίνεται το πρόσωπό σας όταν αποφασίσετε να κάνετε τα bleached eyebrows. Το Λονδίνο πάντως τα αγάπησε και μάς βάζει σε σκέψεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBobbi Brown: Η κορυφαία makeup artist αποκάλυψε τα skincare προϊόντα που λατρεύει12.09.2018

Cherry Red Lips

Κάθε σεζόν φέρνει μια φρέσκια ματιά στα κόκκινα χείλη και για το S/S ‘23 η απόχρωση του κόκκινου κερασιού κυριαρχεί. Αυτός ο ζεστός τόνος είναι λίγο πιο πικάντικος από ένα αληθινό κόκκινο και είναι ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσετε μια επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών για να τους δώσετε σχήμα και να κρατήσετε το κραγιόν στη θέση του όλη την ημέρα.

Pastel Pops

Οι pastel σκιές είναι εδώ με τη δική τους διαχρονική δυναμική που είχαν πάντα στο μακιγιάζ. Αν δεν θέλετε ένα έντονο αποτέλεσμα τότε μπορείτε να παίξετε με τα pastel χρώματα και να τα εφαρμόσετε μια πιο minimal διάθεση.Η εφαρμογή είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική γωνία του ματιού είναι μια εντυπωσιακή λύση! Απαιτεί ελάχιστη δεξιότητα και μπορεί να λειτουργήσει 100% για την ημέρα ή το βράδυ. Οι μοβ αποχρώσεις έμοιαζαν να είναι οι πιο δημοφιλείς στα catwalks του Λονδίνου, αλλά μια μπλε ή πράσινη απόχρωση κερδίζει επίσης πόντους σε μία εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMon Rêve: Το νέο, ελληνικό makeup brand, μας καλωσορίζει σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο χρώματα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b